Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segitséget kérek! 11-éves a...

Segitséget kérek! 11-éves a fiam a fütyijén nem megy hátra a bőr nem akarja engedni hogy felhuzzam neki?

Figyelt kérdés
Orvoshoz sem vinnám szivesen ezt is véletlenül vettem észre mert lázas volt és én fürdettem le.

2012. dec. 22. 16:21
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ne okoljatok védőnő 5éves koráig járt,apuka külön él régóta nem tartják a kapcsolatot.első egyetlen gyerek és nem könnyü egyedül vele.
2012. dec. 23. 18:12
 12/34 anonim válasza:
75%
Megértelek nem te vagy a hibás! az + hogy valaki elhaggya a gyermeke anyát és saját gyermekét az undorító dolog. De én erősen ajánlom a Dokit.
2012. dec. 23. 18:50
 13/34 anonim ***** válasza:
43%
Vidd el dokihoz,valószínü körülmetélik. Én felnőtt kormban műtettem meg de mert el lett hanyagolva,ezmiatt az iskolás időszak majd későb is folyamatos szorongásban telt.
2012. dec. 23. 19:48
 14/34 anonim válasza:
45%
Egyet értek az előttem szólóval pl ha majd 16 év körül lessz nem tud majd normális nemi életet élni nem tud majd csak nehezen kialakítani szerelmi kapcsolatokat és a szorongás miatt nehezebb lessz koncentrálnia eggy bizonyos dologra pl tanulás és akkora már az emberek szégyenlősebbek.
2012. dec. 23. 19:54
 15/34 anonim válasza:
am ez szerintem rövid fityma fék és szűkület lessz [link] és had tegyem hozzá hogy már ez magában is nagy tett gyermekedért hogy érdeklődsz és próbálsz segítséget kérni
2012. dec. 23. 20:03
 16/34 anonim válasza:
nekem is elég szoros én 13 vagyok és viszked is neki?
2012. dec. 23. 20:21
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy is mondjam... Kicsit furcsa, hogy évekig egyedül fürdött a srác, aztán most meg betörsz a privát szférájába. Jó jó, értem én, kényszerűségből, mert lebetegedett, de az ő szemszögéből ez valószínűleg ilyesminek hat.

Amit EE is mondott, a legeslegfontosabb az, hogy nyugodj meg. Te is, kölyök is. Pánikra semmi, de az ég világon semmi okod nincs. Ha a gyerek tud vizelni, már pedig ebben a korban nincs más funkciója a fütyijének, akkor nincs nagy baj. A kis baj meg nem kell pánikot okozzon. Van rá egy marék évetek, hogy megjavítsátok a kis bajt.

Utána meg lehet kérdezni a lurkód, hogy mióta nem mossa odalenn, ha mindig is tanítottad erre, meg hogy mióta nem tudja hátrahúzni – simán lehet, hogy tud erre válaszolni, csak normálisan kell vele beszélni.

Aztán meg ki lehetne találni, hogy mi is a baj. Van-e odalenn gyulladás, fáj-e neki odalenn, mióta ha igen, miért nem mondta, hogy fáj ha igen, mi a szűk pontosan, rövid-e a fék, mi történt, hogy ilyen lett, stb.

2012. dec. 24. 01:32
 18/34 A kérdező kommentje:
Tegnap este fürdésnél megengedte nézni nagy nehezen.A vége kilátszik kb félig hátra megy a bőr itt valami hártyaszerü látszik.Mikor lejjeb akartam huzni akkor fájlalta ezért hagytuk valami turoszerü anyag van ott. Ünnepek után orvos nem mondom neki előre elviszem és akkor már hiába tiltakozik ha ott vagyunk az orvosnak megkell ,hogy engedje.
2012. dec. 24. 03:30
 19/34 anonim ***** válasza:

Ez alapján picit inkább arra gyanakodnék, hogy össze van tapadva (egyébként is a hátrahúzás hiányától, meg az évek alatt lerakódott fitymafaggyútól (idegen nevén smegma, ez az a fehéres-sárgás, túrószerű valami)) és túl érzékeny a makkja, ezért fájlalja a tovább húzást.

Persze az is lehet, hogy mivel elhanyagolta, kicsit tényleg szűk is a fityma nyílása – de ezt csak te látod rendesen... sikerült így otthon még bármit megállapítani / tapasztalni?

2012. dec. 24. 20:40
 20/34 anonim ***** válasza:
Ja és ötlet a túró eltávolításához... Nem feszegetve, csak éppen annyira hátrahúzva ameddig nem fáj, üljön bele egy kád tiszta vízbe, és öblítgesse. (vagy ha el bírja viselni, akkor nem túl erősre állított zuhanyrózsával nedvesítsétek meg és mossátok). Ha jól benedvesedik, valószínűleg könnyebb lesz lemosni a makkról.
2012. dec. 24. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!