Olyanok véleményére lennék kiv akik estére bepisil/tek/nek. Hány éves korotokig pelenkáztak a szüleitek? és hány éves korotoktol csináltátok magatoknak.14F
Már bocs, de ha anyád pelenkáz akkor még te is gyerek vagy vagy legalábbis ő annak kezel téged. És igaza volt az előttem szólóknak több dologban is:
1. ez pszhihés probléma,
2. el kell menned orvoshoz és le kell küzdened az orvostól és a gyógyszerektől való iszonyodat,
3. ezt egy csaj se fogja elnézni neked,
4. anyukád is valószínűleg orvosi kezelésre szorul.
Üdvözlettel egy 30 éves nő!
nem vettem fel jól, de hatalmas szerencsém volt, mert pont olyan estém volt amikor nem pisiltem be, de reggelre az egyik tépőzár elengedett. szóval továbbra is anyum csinálja, de mondtam neki ezt a felhúzhatósat, és rendeltünk mintadarabot. Erre kíváncsi leszek.
Am fogjad már fel hogy nem megyek ezzel dokihoz! már voltam, nincs semmi bajom, hagyd abba. úgysem mek, aztat itt csak koptatod a billedet....
"Am fogjad már fel hogy nem megyek ezzel dokihoz! már voltam, nincs semmi bajom, hagyd abba. úgysem mek, aztat itt csak koptatod a billedet...."
Említettem én ilyet?? Csak kérdeztem megy-e a pelenka felvétel önállóan!!
nem akartam ide leírni, de már van egy lány, akivel szoktam dumálni. anyukám munkatársának a lánya, ő annyi mint én. najó egy évvel több, és nagyon kedves. és vele beszéltem erről msn en, és őt abszolút e nem zavarná az ilyesmi... viszont kicsit félek ismerkedni, mivel nincs nagy farkam, és az már lehet zavarná.... szal tévedsz hogy ezt egy lány sem viseli el, és borítékolhatom.... max az a fajta nem, akivel te körülveszed magadat....
Am jah,. alszom, és reggel mikor felébredek, mér pisis a pelenka.... nem érzek belőle semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!