Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Olyanok véleményére lennék...

Olyanok véleményére lennék kiv akik estére bepisil/tek/nek. Hány éves korotokig pelenkáztak a szüleitek? és hány éves korotoktol csináltátok magatoknak.14F

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
eeeezer köszönet. bár ez inkább gyerekeknek van.
2012. okt. 15. 22:13
 52/71 anonim válasza:
57%

Már bocs, de ha anyád pelenkáz akkor még te is gyerek vagy vagy legalábbis ő annak kezel téged. És igaza volt az előttem szólóknak több dologban is:

1. ez pszhihés probléma,

2. el kell menned orvoshoz és le kell küzdened az orvostól és a gyógyszerektől való iszonyodat,

3. ezt egy csaj se fogja elnézni neked,

4. anyukád is valószínűleg orvosi kezelésre szorul.

Üdvözlettel egy 30 éves nő!

2012. okt. 17. 07:58
 53/71 anonim ***** válasza:
Na megy a pelenka felvétel? Megúsztad száraz ággyal?
2012. okt. 17. 20:45
 54/71 A kérdező kommentje:

nem vettem fel jól, de hatalmas szerencsém volt, mert pont olyan estém volt amikor nem pisiltem be, de reggelre az egyik tépőzár elengedett. szóval továbbra is anyum csinálja, de mondtam neki ezt a felhúzhatósat, és rendeltünk mintadarabot. Erre kíváncsi leszek.

Am fogjad már fel hogy nem megyek ezzel dokihoz! már voltam, nincs semmi bajom, hagyd abba. úgysem mek, aztat itt csak koptatod a billedet....

2012. okt. 18. 21:35
 55/71 anonim ***** válasza:

"Am fogjad már fel hogy nem megyek ezzel dokihoz! már voltam, nincs semmi bajom, hagyd abba. úgysem mek, aztat itt csak koptatod a billedet...."

Említettem én ilyet?? Csak kérdeztem megy-e a pelenka felvétel önállóan!!

2012. okt. 18. 21:49
 56/71 A kérdező kommentje:
azt nem is neked írtam hanem az előtted írónak. amúgy teljesen elfogadom magamat ilyennek, és nem érdekel ki mit mond. de ez a felhúzhatós jó ötlet, mert tényleg ciki kicsit hogy anyum csinálja. És még valami: Anyum nem beteg, egy főiskolát végzett nő, és ha szeretném akkor azonnal elvinne dokihoz is ha kérném.
2012. okt. 18. 21:57
 57/71 anonim válasza:
egy előző kommentben leírtad, hogy anyád későn vállalt gyereket, vagy valami ilyesmi..ez az ő hülyesége, azt akarja hogy örökké az ő "pici babája" legyél..és igen nagyon gáz, hogy egy 14 évest az anyja PELENKÁZ..de miért pisilsz be? nem érzed ha ki kell menned?? egyébként elmondom neked, hogy ezzel egy csaj se fog elfogadni.ezt most nyugodtan borítékolhatod magadnak.
2012. okt. 23. 16:23
 58/71 A kérdező kommentje:

nem akartam ide leírni, de már van egy lány, akivel szoktam dumálni. anyukám munkatársának a lánya, ő annyi mint én. najó egy évvel több, és nagyon kedves. és vele beszéltem erről msn en, és őt abszolút e nem zavarná az ilyesmi... viszont kicsit félek ismerkedni, mivel nincs nagy farkam, és az már lehet zavarná.... szal tévedsz hogy ezt egy lány sem viseli el, és borítékolhatom.... max az a fajta nem, akivel te körülveszed magadat....

Am jah,. alszom, és reggel mikor felébredek, mér pisis a pelenka.... nem érzek belőle semmit....

2012. okt. 23. 16:58
 59/71 anonim ***** válasza:
És ha összejöttök ő fog pelenkázni? Amúgy, ha nem zavarja, hogy bepisilsz, akkor nem fogja az se érdekelni, hogy hány centi...Bár arra kíváncsi lennék, hogy szex közbe is bepisilsz majd?
2012. okt. 23. 18:47
 60/71 A kérdező kommentje:
nem akarnám hogy ő pelenkázzon. ezért is akarom vagy megtanulni, vagy az a felhúzhatós jó lesz. am meg szex közben nem pisilnék be mivel csak este van ez a bajom amikor ALSZOK.
2012. okt. 23. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!