Olyanok véleményére lennék kiv akik estére bepisil/tek/nek. Hány éves korotokig pelenkáztak a szüleitek? és hány éves korotoktol csináltátok magatoknak.14F
Nyisd szét a pelenkát, a gát részét is hajtsd szét (ez akadályozza meg, hogy oldalt kifolyjon a pelenka tartalma).
Helyezd az ágyra, majd feküdj rá (talán fekvő helyzetben a legkönnyebb felrakni, mert könnyebb rögzíteni)úgy, hogy feneked középtájra kerüljön. Az alsó rész hajtsd fel a derekadig, úgy , hogy a combodnál szorosan illeszkedjen. Ügyelj rá, hogy a péniszed középre és lefelé irányuljon. Először az egyik oldalon "tépőzárazd" be, úgy, hogy középen maradjon a pelenka, ne húzd el oldalra. Gondosan tűrd a derekadhoz a pelenka oldalsó részét. Ezután a másik oldali részt is "tépőzárazd" be, úgy, hogy szorosan illeszkedjék mindkét oldalon a derekadnál és combodnál is. A felhelyezésnél figyelj, hogy a gátrész megfelelően illeszkedjen, ne gyűrődjön be alád!
Bocs, de ezt másképp már leírni nem lehet, megmutatni könnyebb lenne.
Egyébként az az ápolónő vagyok, aki segíteni szeretett volna, hogy ne kelljen a pelenka többet!!
Másként, mint te, de nekem is pár éve kelett pelenkát hordanom. Tanácsolom, ha nem tudod feltenni akkor jobb lenne inkább olyan pelenka amit csak fel kell huzni, mintha rendes alsó lenne. Ilyet hordtam énis.
Itt van egy link, ahol még termékmintát is kérhetsz, hogy kiprobáld milyen [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!