Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Olyanok véleményére lennék...

Olyanok véleményére lennék kiv akik estére bepisil/tek/nek. Hány éves korotokig pelenkáztak a szüleitek? és hány éves korotoktol csináltátok magatoknak.14F

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz urológushoz menni, akkor fogadd el, hogy életed végéig egy pisis ember leszel
2012. okt. 14. 15:06
 42/71 A kérdező kommentje:
elfogadtam! nem ez volt a kérdésben sem. hanem gáz e ha anyukám csinálja. tanácsot nem tud valaki adni hogyan lehetne megtanulnom felvenne helyesen magamnak?
2012. okt. 14. 17:22
 43/71 anonim ***** válasza:
Állj egy tükör elé, és próbáld addig amíg nem megy. De azt kellene elérni, hogy ne keljen pelenka, és ez csak akkor lehetséges, ha elmész urológushoz. Nem értem miért félsz, hiszen a legjobb orvosok ott vannak. Szinte minden férfi idősebb korában úgy 50 körül már havi rendszerességgel jár
2012. okt. 14. 18:14
 44/71 anonim ***** válasza:
Bizony gáz, hogy anyukád pelenkáz
2012. okt. 14. 18:15
 45/71 anonim ***** válasza:
100%

Nyisd szét a pelenkát, a gát részét is hajtsd szét (ez akadályozza meg, hogy oldalt kifolyjon a pelenka tartalma).

Helyezd az ágyra, majd feküdj rá (talán fekvő helyzetben a legkönnyebb felrakni, mert könnyebb rögzíteni)úgy, hogy feneked középtájra kerüljön. Az alsó rész hajtsd fel a derekadig, úgy , hogy a combodnál szorosan illeszkedjen. Ügyelj rá, hogy a péniszed középre és lefelé irányuljon. Először az egyik oldalon "tépőzárazd" be, úgy, hogy középen maradjon a pelenka, ne húzd el oldalra. Gondosan tűrd a derekadhoz a pelenka oldalsó részét. Ezután a másik oldali részt is "tépőzárazd" be, úgy, hogy szorosan illeszkedjék mindkét oldalon a derekadnál és combodnál is. A felhelyezésnél figyelj, hogy a gátrész megfelelően illeszkedjen, ne gyűrődjön be alád!

Bocs, de ezt másképp már leírni nem lehet, megmutatni könnyebb lenne.

Egyébként az az ápolónő vagyok, aki segíteni szeretett volna, hogy ne kelljen a pelenka többet!!

2012. okt. 14. 18:19
 46/71 A kérdező kommentje:
köszi a választ. de elmondanád melyik az a gátrész? ma megpróbálom magamnak feltenni.
2012. okt. 14. 20:39
 47/71 anonim ***** válasza:
Ha egy alsó nadrág két szára között van a gát rész
2012. okt. 14. 20:47
 48/71 anonim ***** válasza:
végbél is ide kerül
2012. okt. 14. 21:08
 49/71 A kérdező kommentje:
nah. felvettem. remélem minden oké lesz.
2012. okt. 14. 21:21
 50/71 anonim válasza:

Másként, mint te, de nekem is pár éve kelett pelenkát hordanom. Tanácsolom, ha nem tudod feltenni akkor jobb lenne inkább olyan pelenka amit csak fel kell huzni, mintha rendes alsó lenne. Ilyet hordtam énis.

Itt van egy link, ahol még termékmintát is kérhetsz, hogy kiprobáld milyen [link]

2012. okt. 15. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!