Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Olyanok véleményére lennék...

Olyanok véleményére lennék kiv akik estére bepisil/tek/nek. Hány éves korotokig pelenkáztak a szüleitek? és hány éves korotoktol csináltátok magatoknak.14F

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim válasza:
46%
Engem 20 éves koromig tett tisztába anyukám, 22 vagyok, és van egy szép barátnőm, aki elfogadja, sőőt.. esténként legtöbbször Ő csinálja meg nekem, reggel meg leveszi rólam a pisis pelust is. Ez csak emberfüggő.
2012. okt. 3. 07:28
 32/71 anonim ***** válasza:
Kamu
2012. okt. 3. 13:53
 33/71 A kérdező kommentje:
Hamu.
2012. okt. 3. 14:04
 34/71 anonim ***** válasza:

Te anyukád miatt pisilsz be, gratulálok neki.

Fürdetni is ő fürdet?

2012. okt. 14. 01:28
 35/71 anonim ***** válasza:

Itt több problémát látok. 1., anyuka nem kezel a korodnak megfelelően, 2., a háziorvosod sem jól kezeli a problémát, mert egy vizelet és egy vérkép, nem mutatja ki az idegrendszeri zavart. Mert ez az. Anyuka még tesz rá egy lapáttal, elülteti benned, mélyen, hogy kisgyerek vagy. Sürgősen egy urológust kellene keresned és majd segít, hogy ne egy szerencsétlen kitaszított felnőtt legyél. Még egészségesen is nehéz párt találni, nem így.

Tényleg mit gondol az anyukád? Egy anya nem lehet ennyire buta! hogy egy nemtörődöm háziorvosra támaszkodik.

2012. okt. 14. 09:08
 36/71 A kérdező kommentje:
Fogd már fel hogy nem akarok urológushoz menni! utálom az orvosokat amúgy is. am volt ultrahang is.
2012. okt. 14. 10:47
 37/71 anonim ***** válasza:

e meg fogd már fel, hogy nem normális, amit anyukád csinál.

Se az, hogy még ő pelenkáz, se az, hogy szarik a dologra.

Szerintem még élvezi is, hogy pelenkázhat.

2012. okt. 14. 10:58
 38/71 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Szerintem anyukád a beteg, nem te.

Egy normális fiú 14 évesen esténként önkielégítést végez, és nem az anyukája pelenkázza.

Nem azt mondom, hogy járj az anyukád előtt szkafanderben, de azért 14 évesen ne fogdossa már minden este a péniszedet.

2012. okt. 14. 11:11
 39/71 A kérdező kommentje:
oké, lehet amit anyum csinál az nem oké, de akkor mit csináljak? magamnak nem merem feltenni, mert félek megint rosszul járok. nagyon ciki lenne ha pisis lenne az ágyam mert rosszul tettem fel. Egyébként hidd el, nagyon kemény erről beszélni, nagyon nagy akarat kel hozzá. Amúgy nem szokta megmarkolászni, a farkamat, azért mégis csak az anyám, és nem tom miért lenne beteg. én SZERETEM az anyukámat, és ne betegezd, mert semmi lyogod hozzá! Amúgy igazatok van , abba, hogy, megkéne tanulnom magamnak felvenni.
2012. okt. 14. 11:16
 40/71 anonim ***** válasza:
Menj el urológiára, és kérj gyermek pszichológushoz beutalót. Mert ez idegrendszeri zavar. Anyukád meg egy buta liba, ha azt hiszi, hogy ez magától el fog múlni.
2012. okt. 14. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!