Olyanok véleményére lennék kiv akik estére bepisil/tek/nek. Hány éves korotokig pelenkáztak a szüleitek? és hány éves korotoktol csináltátok magatoknak.14F
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:28
21/71 A kérdező kommentje:
jah azt mondja még anyukám hogy lehet hogy gyógyszerrel lehetne kezelni, de akkor szednem kéne a gyógyszert és felesleges emiatt a dolog miatt mérgezni a szervezetemet.
2012. okt. 2. 15:48
22/71 A kérdező kommentje:
egyébként bocs ha megbántottalak.
2012. okt. 2. 15:54
23/71 anonim válasza:
Nem is az, hogy megbántottál, csak én tényleg azért járok föl erre az oldalra, hogy segítsek másoknak ahogy tudok. Neked is szerettem volna, de elutasítod. A Te döntésed, Te életed. Kérdés, hogy ki fogod-e ezt nőni, vagy felnőttként is pelenkára szorulsz éjszakára, csak mert nem akarod gyógyszerrel mérgezni a szervezetedet.
A párkapcsolataidra is kihatással lehet ez a későbbiekben, mert gátlásossá és fusztrálttá fog tenni, hogy éjjel még előfordulnak "balesetek".
Azért kívánom, hogy spontán rendeződjön ez! Jó egészséget Neked!
24/71 A kérdező kommentje:
köszi. hát figyelj egy normális lány, az nem fog emiatt ejteni, de ez valszeg el fog múlni, remélem. de gyógyszert nem akarok szednmi, azért remélem ezt megérted.
2012. okt. 2. 19:50
25/71 anonim válasza:
Mint írtam: a Te életed, a Te döntésed!
26/71 anonim válasza:
14 évesen bepisilni is gáz, nem hogy anyuci pelenkáz mint vmi kisbabát. Aztán gáz leugatni aki segíteni akart. Végül: meddig akarsz várni? Felnőtt korodban is be akarsz hugyozni?
27/71 anonim válasza:
Megnézem én azt a csajt aki összejön egy hugyos pasival.
28/71 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok... :(
2012. okt. 2. 21:24
29/71 anonim válasza:
Azért irtam ezt, hogy vedd komolyabban, ne várd a csodát, és ezt egy csaj sem fogja elfogadni. Van egy komoly problémád, amivel kezdeni kell vmit. De ha nem akarod, akkor teszteld le a suliban mennyire elfogadóak az emberek. Semennyire. Vér ciki lenne ha kiderülne nem?
30/71 anonim válasza:
Nem fogják a csajok elnézni a pelenkát.. Ez írtó gáz.. Nem tudom miért pisilsz be, de sürgősen próbálj leszokni. Akár gyógyszerrel is. Vagy maradj egész életedben anyukád terhére (már bocsi hogy ezt írom), hogy mindennap cserélje a pelenkád és bekösse a cipődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!