Rövid fitymafék?
Figyelt kérdés
Üdv, az lenne a problémám - 17/F -, hogy nem tudom rövid-e a fitymafékem. Merev állapotban a bőrt minden gond nélkül hátrahúzom a makkon, teljesen, még utána is tudom húzni, bár az már egy kicsit kellemetlen, és nem lesz teljesen sima a bőr, még egy kicsit ráncos marad. Ha elengedem a bőr visszacsúszik a makk alá, nem szorít, nem fáj, szóval csak az azutáni résszel lenne egy kis gond.2012. aug. 16. 15:23
1/2 anonim 

válasza:

Nekem detto ugyanilyen a cerkám, ha tovább húzom nem jó érzés. Most csináltam fitymafék műtétet, bár szebben néz ki, meg kellemesebb, szóval megérte (amúgy is volt,hogy elrepedt) de ez a problémám nem tűnt el, a makk után mereven kb max fél centit- egy centit tudom húzni utána már fáj. Nekem semmi problémát nem okoz ez a szexuális életemben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. aug. 17. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!