Ha elszakad a fitymafékem, vagy orvosilag metszik " le " akkor mi hátrányom lehet a szexben?
Figyelt kérdés
Arra gondolok pl hogy hamarabb elsülök, vagy fájni fog stb. idétlen megjegyzéseket mellőzzétek.2012. aug. 14. 10:29
1/8 anonim válasza:
Leszakadhat a bőröd, természetesen nem az egész péniszről de egy kicsit biztos vagy esetleg nem lehet visszahúzni, az meg azért lenne rossz mert a makk kiszárad és fájni fog az alsógatyában mivel nagyon érzékeny, teli van idegvégződéssel és nincs rajta a bőr ami védené. Az arra való, hogy meg akadályozza, hogy a bőr nagyon hátra menjen, csak annyira, amennyire a makk fedetlen maradjon.
Szerintem orvosilag nem metszik le, ha meg elszakadt neked, akkor meny el dokihoz.
2/8 anonim válasza:
ha rövid akkor műtesd meg. en is megcsináltam mert húzódott szex közben es nem akartam hogy elszakadjon. 4 hete volt a műtét es már sokkal jobb is az aktus :-) neked rövid?
3/8 anonim válasza:
+ a műtét után 1 héttel azt mondta a doki hogy használható. csak addig kell kibírni a varratok miatt. meg utánna kamillaval kell mosni. az kicsit csípte de nem volt vészes. ha szex közben elszakad akkor ijesztően fog vérezni hiszen abban van 1 hajszálerecske is. a műtét nem fájt 5 perc alatt megvolt :-) 2. kommenteló vagyok
4/8 anonim válasza:
es ha elszakad akkor a gyógyulása után meg kell műteni. szerintem jobb ha tulesel rajta :-) 18/f
5/8 anonim válasza:
szerintem is műtesd meg mert az előttem szolonak igaza van :-)
6/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen orvos mondta, hogy 1 héttel utána már lehet sex mert nekem 3 héttel utána ült rá az asszony és azt hittem kettészakad a cerka annyira feszült még. Nekem 5 hét után volt teljesen harcképes.
7/8 anonim válasza:
érdekes nekem minden rendben volt
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem szex közben elszakadt. Kb 2 hete. Holnap megyek vele a sebészetre. És a műtét az hogy zajlik le?? akinek már volt az részletesen írja le legyen szíves.
2012. aug. 14. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!