Rövid a fitymafékem. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Saját magam állapítottam meg, az internet volt az orvosom. Kórházba mennék, ha lennék 18, de sajnos még 1 évem van addig, így szülői beleegyezés kéne, és ezzel van a gond, mert szégyenlem a családom előtt, és biztosan nem mondom meg nekik. Ha nagyon muszáj, átvágom saját kezűleg, csak kéne valami pontos útmutatás, hogy hol és hogyan.2012. júl. 31. 14:52
1/7 anonim válasza:
Ha ennyire felelőtlen lennél, akkor csak csináld. De ha elfertőződik, vagy megrezzensz dolog közben, már elb*sztad a dolgot, azt meg magadnak soha nem fogod megbocsájtani.
Íme egy hasonló topik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
De am. ebbek a topikban olvashatsz pár érdekeset, és talán ha figyelsz, van is benne valaki, aki neked tudna segíteni a problémád megoldásában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
Magadtól sztem ne vágj bele. Bízd a segítséget olyan emberre, aki ért is hozzá!
Sok sikert.
2/7 anonim válasza:
Szerintem se csináld saját kezüleg. Gondolom se érzésteleníteni, se pontosan vágni, se vérzést csillapítani, se kötözni nem tudsz szakszerűen. Menj el Urologiai szakrendelésre, nem kell beutaló és szülői papír sem. Ott majd megmondják, hogy mi a teendő!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A fájdalomtól nem félek, a fertőzéstől annál inkább, ezért nem próbáltam meg egyből tegnap. Igazából éppen tegnap vettem észre, eddig azt hittem, hogy normális, és nagyon megijedtem, meg jött az ilyenkor gondolom érthető önmarcangolás (selejt vagyok, még ott se vagyok jó, sötöbö.). Akkor valamikor megpróbálok majd elmenni az urológiára, bár nem lesz egyszerű, mert tőlem csak vagy két várossal arrébb van. Úgy volna jó, hogy egyből megműtenek, de ahhoz meg kéne szülői beleegyezés, ami szerintem egy baromság...
2012. aug. 1. 12:38
4/7 anonim válasza:
Szinte tutti, hogy nem műtik meg egyből, egy labor rutint biztos csinálnak előtte. Ha normális az orvos, akkor nem biztos, hogy fog a papírral vacakolni. Fék nélkül sokkal féktelenebbül lehet használni a szerszámot: egy kicsit érzéketlenebb lesz ugyan, de megéri megcsináltatni!
5/7 A kérdező kommentje:
Igazából a legjobb megoldás az lenne, ha találnék a környéken egy diszkrét orvost, aki némi pénzért megcsinálja szülői beleegyezés nélkül, de ilyen errefelé biztos nincs...
2012. aug. 1. 18:43
6/7 anonim válasza:
Budapesten van aki megcsinálja úgy, hogy egyből a műtétre mész. Nekem is úgy csinálták, és nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. A szülői dolog ne legyen gond.. max. kell egy papír egy aláírás...... szóval érted :) De van ahol ezt sem kérik.
7/7 anonim válasza:
mekkora Gond-ok Ebből is látszik h nem élsz nemi életet.Mert akk tudnád h Egyáltalán!!!Semmi szükség semmiféle beavatkozásra.Nekem is volt ilyen "Gond"-om Egyszer picit durvábban voltunk a Barátnőmmel s elszakadt Na Bumm picit vérzett utána igaz érzékeny volt egy ideig de megérte mert akk rövid ideig óvatosak voltunk.Fertőzésveszély Pff... tisztálkodás pamut alsó esetleg Körömvirág krém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!