Mit tudok tenni ez ellen? Komoly válaszokat légyszíves!
Egy hónapja kezdtem el ismerkedni a barátnőmmel. Nagyon jól megvoltunk, sokat beszélgettünk meg minden, de az első ölelésnél azt vettem észre, hogy mikor hazaértem fehér folt volt a boxeromon, valószínűleg elélveztem, pedig semmi olyat nem csináltunk.
Tegnap jutottunk el odáig, hogy meggyókoltam, sokat ölelkeztünk és smároltunk, és mikor már egyedül indultam haza, akkor vettem észre, hogy mintha kifolyt volna valami ott lent, és megint mikor hazaértem azt láttam, hogy fehér folt lett ott.
Voltam már úgy lánnyal, és eddig egy ilyen problémám sosem volt. Nem értem és kissé ijedt vagyok, hogy ez mitől van. mit lehet tenni ez ellen?
előre is köszönöm a válaszokat. :)
16/F
Ha egy fiú elélvez,azt azért eléggé alaposan érzi, nem csak gondolja pár óra múlva otthon, hogy talán...
A fehér folt valami más lehet, el kellene menni urológushoz és/vagy bőrgyógyászhoz.
Az ondó a közhiedelemmel ellentétben ritkán hagy fehér foltot az alsónadrágon.
#1. Nem hiszem, hogy a 16 éves barátnőm a 'férfiak egézsége' kategóriában keresgélne. Bár lehet.
#2 Köszönöm a válaszod, kaptam levélben segítséget, azt mondták, hogy semmi gond nincs ezzel, majd kinövöm. De lehet, hogy egy orvost felkeresek, ha nem múlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!