Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl érzékeny a makkom, miért...

Túl érzékeny a makkom, miért lehet és mit lehet ellene tenni (lent)?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, talán többekközt ezért, de még nem volt senkivel sexuális kapcsolatom. Úgy gondolom túl érzékeny a makkom. Ha teljesen száraz és ha teljesen nedves akkor nem annyira, de a kettő közötti állapotban nagyon. Nem viszket, nem fáj, hanem biztos mindenkinek ismerős az érzés mikor kellemetlen ha hozzáérsz. Önkielégítésnél nem zavar, mert ott a bőrhöz érek hozzá ugye, de félek hogy sex közben határozottan zavarhat. Rövid fékem van, talán emiatt lehet? Vagy ez normális? Mit lehet ellene tenni? Más, hasonló korú fiúk hogy állnak ezzel?

2012. máj. 28. 16:55
 1/4 tetris ***** válasza:

Nem vagyok fiú, de a leírtak alapján ez valami gombás fertőzés lehet, ami bár tüneteket ( kiütés, folyás, ilyesmit ) nem okoz, de azért irritálja a kukidat.Ha veszel a patikában Canesten kenőcsöt, és néhány napig egészen vékonyan bekened a kérdéses területet, lehet, hogy szépen helyrejön.

Az is lehet, hogy édesanyád olyan mosóport/öblítőt használ a gatyóid mosásához, ami allergiás tüneteket vált ki nálad.

Szerintem próbáld meg a Canesten krémet pár napig, és ha nem használ, akkor anyut kérd meg, hogy mosson másféle mosóporral.

De ez a túlérzékenység nem normál állapot. Ebből később az a baj lehet, hogy "bevetéskor" hamarabb elsül az ágyú, mint kéne. Vagy a túlérzékenység miatt nem lesz kellemes élmény az együttlét.

De talán az lenne a legjobb, ha rászánnád magad, és megmutatnád egy orvosnak. (nem fogorvosra gondoltam)

2012. máj. 28. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat!

Azért nem gondolom h gombás fertőzés mert semmi jele nincsen (külsőleg) és soha nem érzékeny kevésbé soha nem jobban, ráadásul aszem mióta az eszemet tudom ilyen. Nemrég jöttem össze egy lánnyal és lassan időszerű lesz a dolog. A canestent kipróbálom, ha nem használ felkeresek egy urológust.

2012. máj. 28. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nálam is felmerült, de nekem 18 éves koromban már nem volt ilyen problémám. Használj gumi szexnél. Egyébként még nem láttam durvábbat annál, hogy egy nő legyen az első válaszoló egy ilyen kérdésnél. Ja és XDD
2013. jún. 7. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Még csak most olvastam el, hogy mi írtál tetris. Te sem vagy piskóta.
2013. jún. 7. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!