Túl érzékeny a makkom, miért lehet és mit lehet ellene tenni (lent)?
Nem vagyok fiú, de a leírtak alapján ez valami gombás fertőzés lehet, ami bár tüneteket ( kiütés, folyás, ilyesmit ) nem okoz, de azért irritálja a kukidat.Ha veszel a patikában Canesten kenőcsöt, és néhány napig egészen vékonyan bekened a kérdéses területet, lehet, hogy szépen helyrejön.
Az is lehet, hogy édesanyád olyan mosóport/öblítőt használ a gatyóid mosásához, ami allergiás tüneteket vált ki nálad.
Szerintem próbáld meg a Canesten krémet pár napig, és ha nem használ, akkor anyut kérd meg, hogy mosson másféle mosóporral.
De ez a túlérzékenység nem normál állapot. Ebből később az a baj lehet, hogy "bevetéskor" hamarabb elsül az ágyú, mint kéne. Vagy a túlérzékenység miatt nem lesz kellemes élmény az együttlét.
De talán az lenne a legjobb, ha rászánnád magad, és megmutatnád egy orvosnak. (nem fogorvosra gondoltam)
Köszönöm szépen a válaszodat!
Azért nem gondolom h gombás fertőzés mert semmi jele nincsen (külsőleg) és soha nem érzékeny kevésbé soha nem jobban, ráadásul aszem mióta az eszemet tudom ilyen. Nemrég jöttem össze egy lánnyal és lassan időszerű lesz a dolog. A canestent kipróbálom, ha nem használ felkeresek egy urológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!