Pattanás utáni piros folt ellen valami? Légyszíves help!
Figyelt kérdés
már nem is nagyon van pattanásom,begyógyultak teljesen ,de utánuk piros foltok maradtak..ezek mik?mivel lehet eltüntetni őket?előre is köszi!2010. jan. 6. 21:07
1/11 anonim válasza:
sztem el fogmúlni de addig alapozó
2/11 A kérdező kommentje:
hát nemtudom,már több mint egy hónapja ottvannak...:/
2010. jan. 6. 21:23
3/11 anonim válasza:
nekem is ugyanez. a bőröm felülete sima, de piros foltos, már elég hosszú ideje. az alapozó meg nem fed ilyen jól, korrektor meg túlzás.
4/11 A kérdező kommentje:
jammm nah érzem már közeleg a megváltó aki tudja a választ:)
2010. jan. 6. 21:30
5/11 anonim válasza:
szerintem gyógyul vagy ha kinyomtad őket akkor lehet hogy ahoz is köze ...anyumnak van ilyesmi az arcán.És neki már fél éve ott van de ne aggódj elmúlik....(aasszem)
6/11 anonim válasza:
nekem is pont ilyenek voltak :D amm mégegyszer kinyomtam és utána rendesen begyógyult OO
7/11 anonim válasza:
gondolom ezek azért nem tünnek el mert még nem teljesen lettek kiiktatva még lappangnak.gondolom enyhén elfertődödtek.
9/11 anonim válasza:
nekem is annak ilyenek sajna:S am. ezek a miteszerek és a pattanások foltjai amik megmaradtak,de nem tudom én se h mit kezdjek vele,már lassan talán 1 éve ottvannak :S:'(
10/11 A kérdező kommentje:
ehh hát köszi mindenkinek,nem sok jo cucc van rá:/
2010. jan. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!