Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elszakad a fitymafékem. Mit...

Elszakad a fitymafékem. Mit csináljak? (olvasd tovább)

Figyelt kérdés
2 hete voltam együtt bnőmmel. Mikor beraktam neki, éreztem egy pillanatnyi fájdalmat, de utána semmit. Közben, észrevettük, hogy alattunk tiszta vér minden. Én nem is gyanakodtam arra. Azthittük, hogy méhszájsebe lett bnőmnek. Majdcask másnap vettem észre hogy mivan, mikor elmentem wc-re pisilni. A fitymafékem elszakadt. Már beforrt a helye. Tegnap megint együtt voltam bnőmmel, és mgint egy pillanatnyi fájdlmat éreztem. Gyors kivettem, hát akkor látom hogy tovább szakadt. (a makktól szakad folyamatosan a fitymafék)Kicsit vérzett, nem annyira mint a múltkor. Mitt tegyek?? 17 éves vagyok, szüleim előtt elég kínos lenne ezt elmondani. Milyen orvoshoz kell menni ezzel? Sebészetre?? Mit tud neki csinálni??

2012. aug. 13. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Urológushoz, de egyébként ha már elszakadt, akkor nincs mit tenni, mint várni néhány hetet és nem nyúzni. Az urológus sem csinálna semmit. Ja és kenegetni kell Neogranormonnal minden nap, és minden este ki kell tisztítani alaposan, lemosni a nehezen lemosható krémet és bekenni.
2012. aug. 13. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként meg elmész a háziorvoshoz és kész. MINDENKÉPP. MIHAMARABB.
2012. aug. 13. 22:30
 3/3 anonim válasza:
Hát haver én sajnállak téged nem lehet valami jó dolog, de sajnálkozással nem lesz jobb,ugyhogy szerintem menj el orvoshoz és imátkozz h nem kell sebészetre menned!
2012. aug. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!