Rövid fitymafék vagy fitymaszűkület?
az van, hogy sima állapotban hátratudom húzni a makkon túl is a fitymát teljesen addig, hogy kisimuljon. Ha merev akkor épp hogy a makk aljáig tudom ott is úgy, hogy csak az egyik részénél megy le jobban a másiknál nem, szerintem le tudnám, de érzem meg látom hogy feszül a fék, és már teljesen fehér. Szerintetek rövid fitymafék vagy fitymaszűkület? Ha rövid a fitymafék, akkor mit tegyek? Szexelhetek majd később attól esetleg síkosítóval? Vagy nézessem meg? Ha elszakad mit tegyek? Visszaforr magától? Az orvos hogy tudná ezt kezelni?
F/17
ezt a képet találtam ami legjobban hasonlít az enyémhez
"Ha merev akkor épp hogy a makk aljáig tudom ott is úgy, hogy csak az egyik részénél megy le jobban a másiknál nem, szerintem le tudnám, de érzem meg látom hogy feszül a fék, és már teljesen fehér. Szerintetek rövid fitymafék vagy fitymaszűkület?"
- Ebből nekem nem lett világos. Ha azt látod, egy részen a fityma nem tud teljesen lejönni, de nem a makk szélén szorul (ami fitymaszűkületnél lenne), akkor rá van nőve. Ezt óvatos húzásokkal orvosolni lehet. Ha a fityma egyébként ernyedt állapotban TÉNYLEG teljesen szabadon mozog, de a fitymaféknél feszül, akkor rövid a fitymafék.
"Ha rövid a fitymafék, akkor mit tegyek? Szexelhetek majd később attól esetleg síkosítóval? Vagy nézessem meg? Ha elszakad mit tegyek? Visszaforr magától? Az orvos hogy tudná ezt kezelni?"
- Ha a rövid a fitymafék, azt kezelni kell. Az orvos helyi érzéstelenítés során elvágja, és egy öltéssel összevarja. Nem hangzik jól, de mégis ezerszer jobb, mintha az első pásztoróra alkalmával szakadna el.
Én a sebészkés helyett a lézeres műtétet javaslom, sokkal kíméletesebb, és szerintem az eredmény is szebb lesz egy vékony lézer után (képek vannak ) mint egy sebészes, varratos dolog után. Van hely az országban, ahol megcsinálják tb-re, én Budapesten magánt találtam ahol gyorsak és korrektek voltak, mondhatom szinte nem is fájt.
A válaszolóktól kérdezem mert engem is érdekel, a képen látható állapot MÉG nem fitymaszűkület?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!