Kicsi a fitymafékem? Esetleg fitymaszűkületem van?
Az a helyzet, hogy amikor a péniszem nyugalmi állapotban van simán tudom huzigálni össze meg vissza, előre, hátra!
Amikor viszont már merev, akkor nem tudom hátrahúzni, amikor megpróbálom, a makkból körülbelül 1 cm látszik, utána pedig szorosan rajta a fityma :S
És a fitymafékem is nagyon feszes olyankor...
9 éves korom óta recskázom, azóta nem élveztem el úgy, hogy teljesen hátul van a fitymám!
Mit kell csináljak?
Házilag megoldható? :P
Lesz belőle baj?
Nem akarok szólni szüleimnek semmiképp!
13/f
Pedig szólni kéne,mert el kéne menni megmutatni urológusnak.Nem feltétlenül kell műtét,de ezt csak ő tudja megmondani,és jobb túlesni rajta minél előbb,mert fiatalon hamarabb gyógyul.
Ha nem működik rendesen,akkor később no sex,mert a fájdalomtól megörülsz,ha reped,meg szakad.és akkor majd akkor kell túlesni rajta,de minél később,annál biztosabb a műtét.
Wtf.?
Milyen műtét? Elintézhetem egyedül?
Az urológiára beutaló kell,azt a háziorvos adja.Nem vagy 14 éves,de próbáld meg.És azzal indulj,hogy oldják meg műtét nélkül.
Addig is fürdésnél próbáld mindig finoman milimétereket hátrább húzni.
nehogy megijedj!
nekem ugyan ez volt tizen valahány éves koromban.
enyhe fitymaszükület.
minden este fürdésnél kicsit feljebb huztam pár hét alatt rendbejött.
ha orvoshoz mennél ö egy rántással felhuzná.
otthon te is megoldhatod .
az első hozzászolonak:
miért kell egy 13 éves gyerekre ráijeszteni?
még hogy mütét!
no sex!
meg ilyen hülyeségek.
óvatosan mindig huzzál rajta egy keveset esténként fürdésnél.
Igyekszem majd ma fürdésnél beszappanozva hátrább húzogatni!
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!