Szerintetek? Mit gondoltok a hererákról?
Sziasztok!
A páromnál márciusban az egyik heréjében daganatot észleltek,miután eltávolították neki egy műtét során,azóta 4 kemoterápiás kezelést vészelt át,most az 5.kezelés 2.napjánál tart. Mielőtt elkezdődött a kemoterápia,azt mondták neki,3-4kezelésre szükség lesz. Most a 3.kezelés után viszont találtak nála egy nyirokcsomót a hasában,ettől kicsit megijjedtem :(
Most mi lesz?
A hererák 100%-ban gyógyítható?
Ez baj,hogy nyirokcsomó lett a hasában? Azt mondták nagyon jók az eredményei,csak még ezt el kell tüntetni. Ehhez mennyi kezelésre van még szükség?
Gyógyult már meg valaki hererákból?
Kérlek,mondjatok valami bíztatót.
Én tudom,hogy meg fog gyógyulni,ő a Mindenem.

Ugyan már, miért kell ilyen negatívnak lenni... bátyám 5 évvel ezelőtt küzdött ezzel, nem egy áttétet találtak nála, a kezelések után még egy nagy csomót a hasában, fel akarták vágni, de nem egyezett bele, mert odalett volna minden álma. Fél év alatt teljesen rendbe jött, azóta is rendszeresen jár kontrollra, a csomó pedig, ami miatt műteni akarták, nyomtalanul eltűnt, minden eredménye tökéletes. Természetesen a párod is meg fog gyógyulni.
"A hererák ma egyike a legmagasabb gyógyulási arányt mutató rákoknak: a gyógyulási arány meghaladja a 90%-ot, sőt lényegében a 100%-ot is elérheti."
Nyugi :) minden rendben lesz :) még ha lesz műtét, akkor is. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!