Mit gondoltok 16 évesen 18,5 cm péniszméret az jó?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 20:35
1/11 anonim válasza:
ha azt mondom hogy nem jó, akkor levágod?
2/11 anonim válasza:
Szerintem fél centivel hosszabb a kelleténél. Plasztikai műtét talán még segíthet. De mi van, ha nő még? Várj a műtéttel két évet legalább! :D
4/11 anonim válasza:
Hááát, nekem nincs olyan hosszú hüvelyem, és nem szeretném, ha a számon jönne ki :)))))
Szerintem is nyess le a végéből, vagy keress egy 2 méteres nőt :))))
5/11 anonim válasza:
Kééépet. xD
Amúgy meg attól függ, van amelyik lány szereti a nagyot, valamelyik meg nagyon nem. Nálam pl nem a méret a lényeg, ugyan úgy elvagyok a kisebbel is mint a naggyal. Az annyira nagyot meg nem szeretem, mert nem férne be. :D
6/11 anonim válasza:
Jó, jó, de mi lesz, ha még nőni fog???
Ne húzogasd, nehogy mégnagyobb legyen! :)))))
7/11 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond. Ha kisebbet akarsz, akkor próbáld meg a lábad valahogy összenyomni. Tudod azt mondják: Nagy láb, nagy... :))))
8/11 anonim válasza:
A vastagságtól függ, hogy jó-e, vagy nem... Küldj képet és megmondom, hogy jó-e :D
9/11 anonim válasza:
Ha küldesz képet megmodnjuk hogy jó-e :D
10/11 anonim válasza:
Egy pénisz egyik - talán legelhanyagolhatóbb - ismérve a méret. Ezen kívül még számos tényező befolyásolja, hogy valóban jó-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!