Tudtok olyan izzadásgátlót ajánlani ami tényleg bevált nektek?
Igazából nem is a meleg miatt izzadok hanem, h a suliba folyton ideges vagyok. :(
16/f
Én már szó szerint az összeset kipróbáltam mert nehéz fizikai munkát végzek és nagyon idegesítő volt a szagom.
De mind közül csak kettő vált be:
- a RightGuard bármely kiszerelése(golyós/spray/stift)ráadásul ennek a márkának a tusfürdője is kellemesen frissítő és hosszú ideig megőrzi illatát
- a Nívea Silver Protect dezodor
Na most mindenki leírta, hogy neki melyik izzadásgátló vált be. Hát én már ezerfélével próbálkoztam és mindegyiknél ugyanúgy izzadtam. (Hozzáteszem nekem is ugyanez a problémám mint neked.)
Én is a Solution antisudoricát ajánlom. :) Csak vigyázz, ha nagyon sokat teszel rá, kimarod vele a bőröd.
Megszünteti, de csak abban az esetben, amit már felettem isleírtak.
Fürdés után kell bekenni (én pl. vattára teszem), ne túl keveset de ne is túl sokat. Aztán reggel sima dezodor/spray.
Viszont én pl. mindennap szoktam használni,igaz csak nyáron amikor ciki és meglátszik a nagy folt a hónaljnál. Egyébként fürdéskor lejön, tehát ha nem kened be vele magad újra, akkor nem lesz már olyan hatása.
(Hozzáteszem, hogy ne vidd túlzásba a használatát, a sok alumínium nem tesz jót a szervezetnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!