Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen izzadásgátlót használto...

Milyen izzadásgátlót használtok? Bevált?

Figyelt kérdés
És nyáron a combok, fenék izzadása ellen mit szoktatok használni?
2009. máj. 18. 18:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Rexona...nekem bevált,de a Dove is jó:)

A többire nem tudok semmit:(

2009. máj. 18. 18:53
 2/20 anonim ***** válasza:

Rexona, Dove, Fa- ezek nekem beváltak.

Combra én használtam izzadásgátlót, és hintőport is!

2009. máj. 18. 19:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint a favorit a Dove:azon belül is a go fresh(minda 2 fajta).
2009. máj. 18. 19:31
 4/20 anonim ***** válasza:

rexona, balea

bejön, az illatuk is frankó

2009. máj. 18. 20:00
 5/20 anonim ***** válasza:
Rexona
2009. máj. 18. 20:21
 6/20 anonim ***** válasza:
rexona,nivea
2009. máj. 18. 20:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Fa!

[csak mellékesen megjegyezném, hogy DM-be van egy olyan akció, hogyha 2 izzadásgátlót veszel, a 3.at 1FTért kapod! Nem reklámnak szántam]

2009. máj. 18. 20:35
 8/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen! most készülök venni, azért kérdeztem. úgy tűnik sok jó fajta van. akkor hintőport is veszek, mert a combom is szokott izzadni.:S
2009. máj. 18. 20:45
 9/20 anonim ***** válasza:
én előzőleg adidast használtam most váltottam rexonára és bevált a golyós fajtája ,,jaj utálom ha nekem is izzad a combom és hozzáragad izzad a gatyámhoz miután felállok a székről ,,,,én lengébb öltözettel oldom meg ezta problémát
2009. máj. 18. 20:52
 10/20 anonim ***** válasza:

Én Lush-os dezodoráló tömböt használok. Ilyen illóolajos szilárd dolog, és szuper jó. nem izzadásgátló, hanem dezodor, de tényleg jó. Mindenfélét próbáltam, kivéve a patikásat, de eszem ágában sincs betömni alumíniummal a pórusaimat.

Ez most bejött, hiába izzadok a hónom alja citrom illatú, én pedig meg voltam győződve róla, hogy büdös vagyok. A ruháimnak sincs ilyen hülye kimoshatatlan savanyú szaga a hónalj részen mióta ezt használom. Nem hagy nyomot sem. Én baromi elégedett vagyok, főleg, hogy természetes, nem tesztelik állatokon, és környezetbarát, mert szilárd így nem kell bele tartósítószer, szinte alig van csomagolóanyag hozzá és tökéletesen el lehet használni, csak egy kevés viasz marad utána, ami az alján van, ahol a tenyerembe fogom használatkor. :) 1700 forint volt, nekem úgy tűnik jó sokáig elég lesz.

[link]

2009. máj. 19. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!