Lányok, milyen izzadásgátlót használtok, ami jó?
Figyelt kérdés
Sokat kipróbáltam már,eleinte jó is,de később mindig ugyanúgy izzadságszagú leszek,hiába fújtam be magam vagy ilyenek:S próbáltam golyós dezodort,sprayt stb.,annyira nem sok félét,ezért kérdezem,hogy nektek mi a jó? és melyiknek van jó illata? Melyik a jobb,a golyós,a spray,a zselés,vagy melyik?2009. szept. 5. 10:14
1/17 anonim válasza:
Én a vichy golyós zöld fedelűt használom. előtte én is mindent kipróbáltam és egyik sem volt jó. 2500 körül van az ára patikában lehet kapni, sokáig elég!!! Nagyon jó próbáld ki!!!
2/17 anonim válasza:
első vagyok: jaa. és az illata is nagyon jóó!
4/17 anonim válasza:
Rexona Sexy-t és tiniknek valót használok :)
5/17 anonim válasza:
én Fa Purple Passion-t használok, egyszer sem csalódtam benne :)
6/17 anonim válasza:
Rexona Naturals / Rexona Sexy ; Happy ; Shiny
ezeket váltogatom a hangulatomtól függően.
7/17 anonim válasza:
Nekem a Rexona és a Dove vált be legjobban.
9/17 anonim válasza:
nekem csakis az adidas, a többi borzasztó volt. van ami semmit sem hatott, van amivel keveredett az izzadságszag a deo szagával, és van amitől úgyanúgy beázott a hónomalja.
adidas-sal viszont minden rendben van.
(a fehéret hazsnálom, ami "nemhagyfoltot")
10/17 anonim válasza:
Én is próbáltam már sok mindent,rexona,dove,garnier,adidas de csak a fa vált be.De az is csak úgy,hogy hintőporral kombinálom.Mert a hintőpor biztosítja a szárazságot a fa pedig hogy nem leszek izzadságszagú.Nekem a Fa Rice dry sensitive és a Fa pink paradise vált be;) A Fa pink paradise-nek az illata is nagyon jó:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!