Éjszakai fogcsikorgatás ellen van vmi jó bevált esetleg kipróbált módszer/ötlet?
Szia! Én is csikorgattam a fogaim. A fogorvos mondta, ezzel teljesen tönkre teszem a foginamat is! Csinált nekem egy műanyag akármit a felső fogsoromra kellett feltenni 1 hétig minden éjszaka és tényleg elhagytam a fogcsikorgatást.
Először zavart és minden bajom volt, de egy hét és örökre vége, pedig nálam rendszeres volt a csikorgatás...
Ajánlom neked is!
Több módszer van:
1. amit írtak, egy műanyag pad, ami nem engedi, hogy összeérjenek a fogaid. (mondjuk azt nem hallottam, hogy egy hét után abba marad) ez kb. 10000Ft-os tétel
2. van egymásik hasonló találmány, ez 60000Ft volt 1-2 éve, de ez valami agy alapi központra hat, amitől meg is szünhet.
3. egy szorongás vagy megoldatlan gond következménye. Talán azt lenne jó kezelni. (a Biblia is említi, hogy lesz sírás és _fogcsikorgatás_ - vagyis valami kín alapján lehet a megjelenése).
Próbáld talán ezt megtalálni: önismeret, vagy esetleg megkérsz egy grafológust, hogy nézze meg az írásodból (tippem van magánban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!