Párom nemiszervén több szemölcs? - valakinek van bevált módszer, ami megakadályozza a szaporodását?
A kérdésedben ott a válasz!!!
Kérjen időpontot.
Amúgy a cerkán lévő szemölcsöket nem tudom, lehet e olyannal kezelni, mint ami a kézen van például.
így néz ki? [link]
Ha igen, én úgy tudom ezt nem lehet eltávolítani (Rohadtul sajnálatos módon). Eléggé lehangoló ilyet olvasni, tekintve hogy magam is rendelkezem ezzel a csodával. 17/f
Köszönöm, hogy válaszoltatok! 2.-nak üzenem, hogy nem olyan mint a kép, amit linkeltél, ez csak pár darab.
Az időpont megvan holnapra, csak olyan jó lenne olvasni tapasztalatokat...
Hát rákerestem a google-ba a képekre ezekről a pöttyökről.
Voltak köztük nagyon csúnyák.
Ezek nem fertőzőek? A lányok nem tartanak tőlük?
Sexuális úton átadható?
Bocs, csak kérdezem.
Szia.végre valaki,aki odafigyel ezekre a dolgokra.
A szemölcsökkel kapcsolatban,fagyasztást vagy lézert mondtam volna,de ha olyan apró mint a képen,nem hiszem,h tudnak vele mit csinálni.Az orvos hátha tud valamit tenni.
Sok sikert.
Sziasztok!
Voltunk bőrgyógyásznál, egyenlőre immunerősítőt, és ecsetelőt kapott a párom, meglátjuk mi lesz az eredmény 2 hét alatt, ekkor kell visszamenni, s ha nem múlnak el a szemölcsök, akkor leszedik őket. Nekünk úgy mondta, a doktor, hogy főleg addig fertőző ez, amíg ki nem jönnek a szemölcsök,szóval amg benne van valakiben a vírul, amiok megjelennek a szemölcsök állítólag már nem olyan nagy a veszély, úgyhogy reménykedünk, hogy nem kaptam el, eddig nincs tünetem! - és természetesen most ha nehezen is, de no szex , mert megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!