Ez miért van? Nagyon megíjedtem
Figyelt kérdés
Régen reggel felébredtem és egyből wc-re kellett mennem meg szinte minden nap merevedésem volt de most felébredek és semmi nincs mostanában ez mi?:-o ugye nem komoly baj? Szinte minen nap verem.... Nem iszok nagyon sokat lehet köze hozzá? Segiiitsetek nagyon félek2011. júl. 23. 22:43
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és ha nézem a tv-t pl akkor feláll meg mindig csak reggel nem :-S
2011. júl. 23. 22:45
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj ennyit, semmi jelentősége.
3/6 A kérdező kommentje:
Biztos nincs semmi baj? Semmi potenciazavar meg semmi?
2011. júl. 23. 22:55
4/6 anonim válasza:
Viszont ha túl sokat stresszelsz, akkor bizony lesz potenciazavar. Szóval csak nyugi.
5/6 anonim válasza:
valszeg nem akkor ébredsz fel, amikor a spontán merevedési ciklusod van
az meg simán van éjjelente vagy 7-9x
ha bármikor, amikor csak akarod egyébként feláll, akkor nincsen gond
6/6 A kérdező kommentje:
ha én akarom akkor rendesen feláll csak azért gondoltam mert kb 1 hónapja már nincs... de viszont akkor suliba kellett menni és fél 7-kor keltem és most olyan 8-9-10 órakor szóval lehet ez a gond am köszi a válaszokat
2011. júl. 24. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!