Mi lehet a baj a péniszemmel? Eléggé megijedtem :S
Figyelt kérdés
Pirosas kiütések jelentek meg rajta a makkon szerteszét, és égő érzés sugárzik belőle folyamatosan. Az előbb az egyik kiütés vérzett is. Nemi betegség biztos, hogy nem lehet, mivel több mint féléve nem voltam egy lánnyal sem. Most beteg vagyok, köhögök stb lehet hogy az ütötte ki?
20/F
2011. ápr. 13. 19:55
1/5 anonim válasza:
Ezt, hogy gondoltad? Rácsuláztál a farkadra? Vagy hogy ütötte volna ki?
2/5 anonim válasza:
Szedsz valamilyen antibiotikumot?Mert ha igen akkor az okozhat ilyet, legalább is a fiam orvosa ezt mondta amikor neki is kipirosodott a makkja, pöttyös volt stb.
3/5 anonim válasza:
Sőt,nyers vagy félig sült hús,vagy kolbász is csinálhatja.De gyógyszer is,vagy csak bepállott.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert :S
2011. ápr. 13. 20:15
5/5 anonim válasza:
Attól még összeszedhettél valamilyen fertőzést elég ha mosatlan kézzel megfogod.
De lehet allergia is.
Ha a köhögés enyhültével nem szűnik meg mindenképp menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!