A jobb mellbimbóm alatt egy kis gümőt tudok kitapintani. Mi lehet ez? Kicsit megijedtem. 17f
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 20:48
2/11 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2011. máj. 19. 20:53
3/11 anonim válasza:
eZ NORMÁLIS. nE NYOMOGATSD, IDŐVEL ELMÚLIK.
4/11 anonim válasza:
Nektek is van, akár hiszed, akár nem.
5/11 anonim válasza:
sorry, véletlenül benyomtam a caps lockot.
6/11 anonim válasza:
ez normális, időúvel tényéleg elmúlik.
7/11 anonim válasza:
Végül a mellrák is lehet férfiaknál is és nőknél. Jó tanácsok, persze várjál, hátha akkor lát orvos, amikor már csak tüneti kezelést tud adni... El kell menni orvoshoz, nem várakozni és olyanokra hallgatni, akiknek fogalma sincs semmiről.
8/11 anonim válasza:
Ez a serdülőkorral jár együtt te vészmadár...
9/11 anonim válasza:
Érdekes nálam nem járt együtt. Hála égnek, hogy ti okosak tudtok diagnosztizálni így neten keresztül. Ne menj orvoshoz semmiképp.
10/11 anonim válasza:
"Férfiak melleinek mirigyei is néha meg szoktak nagyobbodni, ezt hívják gynecomastiának. Ez leggyakrabban serdülőkorban levőknél észlelhető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!