Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület vagy csak...

Ez fitymaszűkület vagy csak megijedtem?

Figyelt kérdés
most 16 vok és azt szeretném kérdezni hogy baj-e ha nyugalmi állapotban simán hátratudom húzni a fitymát, de erekciónál nemjön fel magától, amikor meg próbálnám akkor csak egy kicsit tudom hátrahúzni...ez baj? azt meglehet próbálni hogy eleve nyugalmi állapotba felhúzom és hagyom hogy így legyen erekcióm??
2011. júl. 22. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Orvos, aki e fog küldeni urológiára. Ne légy szégyenlős, ezt orvos tudja megállapítani, hogy operálni kell vagy sem. Szerintem fitymaszűkület.
2011. júl. 22. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
vizesen hatrajon rendesen? ha igen akkor nincs gond.
2011. júl. 22. 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:
vizesen hátrajön nyugalmi állapotban simán...de amikor áll akkor még kisem próbáltam hátrahúzni
2011. júl. 22. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:

azért mondom ezt, mert sokan mennek urologos olyan problemaval hogy fitymaszukulet, de 90%ukat hazakuldi. lehet hogy rovid a fitymafeked, vagy ilyesmi. ha vizesen hatrajon akkor jo.

amugy sem szarazon fogod kuldeni fingoba

2011. júl. 22. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
EZ FITYMASZŰKŰLET 13 ÉS FÉL ÉVES KOROMIG VOLT NEKEM AZTÁÁN HÁLA ISTENNEK ELMÚLT UGYANÍGY VOLT VIZESEN NYUGALMI ÁLLAPOTBAN SIMÁN DE ÁLLVA NEM JÖTT ÉS NE HAGYD ÚGY HA HÁTRAHÚZOD NE VÁRD MEG MÉG MEREVLESZ MERT LEHET HOGY BAJOD LESZ TŐLE ORVOS
2011. júl. 22. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Hali!

"azt meglehet próbálni hogy eleve nyugalmi állapotba felhúzom és hagyom hogy így legyen erekcióm??"

__ Nem ajánlom. Azért nem, mert tegyük fel olyan erős a szűkületed, hogy a vértől megduzzadó péniszedet -- amelynek bejáratánál a PC-izmok elzárják a vér szabad elfolyását -- teljesen beszorítja. A fitymádban a beszűkült gyűrűszerűség a méretének többszörösére is duzzad6, elzárja a barlangos testeket és a hajszálereket is, így a makkból a vér nem fog tudni szabadon elfolyni, benne áramolni, az erekció következtében a vértől megduzzadó makkodat ez túlfeszít7i, és kinn ragad6 a fitymádból, MÁR NEM fog tudni visszamenni, PARAFIMOTIKUSSÁ VÁLIK. :-o

Ha ez megtörténik, az ottani szövetek hőmérséklete megemelkedik, gyulladásos állapot lép7 fel, és nagy vszséggel kínzó fájdalommal kell szembenézned. Ha ilyen bekövetkezik, és nincs otthon senki, akkor mentőt kell hívnod, annyira összegörnyeszt majd a fájdalom, még járni sem fogsz tudni (rendesen), vagy nagy nehézségeket okoz6.

Ha nem tudod visszanyomni a makkodat a fitymádba, hogy az állapotod normalizálódjon, 5-6 órán belül kórházba (a sürgősségi ambulanciára) kell kerülnöd, ahol kipréselik a vért a duzzadt, szűkület feletti fitymarészből, és visszanyomják a makkodat az így eredeti méretére visszazsugorított fitymádba, szükség esetén pedig bevág6ják azt a részt ott ill. TKM-el7nek (Teljesen KörülMetél7nek), nehogy elhaljon a makkod, és amputálni kelljen!

Éppen ezért inkább maradj a klasszikus fitymanyújtásnál, amennyiben a szűkületed és a féked ezt engedi (feltéve, ha utóbbi nem rövid), ill. fordulj orvoshoz bizalommal.

Mivel nincs pontos képem a szűkületedről, így addig csak ezt tudom javasolni, ill. szeretném az alábbi topikban szereplő linkjeimet a figyelmedbe ajánlani, amelyek alatt sok hasznos információt találsz a szűkületekről és azok típusairól.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Ha bármi kérdésed merülne fel, amit szeretnéd megbeszélni valakivel, esetleg úgy érzed további segítségre lenne szükséged, >>privizz rám nyugodtan, és hivatkozz erre a topikra. :-)

Tudom, hogy kétségbe vagy esve, azonban ne légy reményvesztett! Van megoldás, úgyhogy...

FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE

2011. júl. 23. 07:15
 7/9 A kérdező kommentje:
kösziszépen...akkor szerintem olyan nagybaj nemlehet...mert vízben félig feljön merev állapotban...szóval akkor ilyen húzogatósdit kellene végeznem?
2011. júl. 23. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, de óvatosan, vigyázz, ne repedezzen be a fityma belső érzékeny rugalmas bőre, mert az aztán heges lehet. Csak lassan, ez nem verseny.A teljes körülmetélést kerüld el mindenképpen, ezt tudom tanácsolni, én nagyon megjártam vele
2011. aug. 5. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz!
2011. aug. 30. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!