Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van? És ha...

Fitymaszűkületem van? És ha igen mit csináljak? O. o

Figyelt kérdés
A gondom régóta fenn áll.Arról van szó, hogy a fitymámat, ha a péniszem merev, ha le akarom húzni, akkor fáj és feszül. De lankadt állapotban nincs semmi gond.. Maszturbálás közben nincs ezzel semmi baj, működik minden:) De attól félek, ha később szexuális életet fogok élni, ez ciki lesz, vagy esetleg elszakadhat. Anyukámnak félek elmondani, és orvoshoz meg egyedül nem mehetek. Nincs erre valami házi praktika, amivel ez házilag orvosolható? 14/F
2011. jún. 14. 17:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

EE!

Ezt csak azért írtam mert szerinem az hogy nem akarja mutogatni a péniszét, az nem bizmatlanság.Nem értettem hogy mi köze a bizalomnak a fütyi mutogatásához?Nem kell.A lányok se mutogatják magukat az apjuknak,de az anyuknak se,ha gond van elmondják és közösen megoldást keressnek.A bizalom nem az hogy megmutatnod magad meztlenül,hanem hogy elmerd mondani a gondjaid és megoldást találjatok rá.De biztos te is erre gondoltál.De nekem merdek volt,hogy mutassa meg az anyjának,én itt ragadtam le és ezért értelmeztük fére egymást.

De 18 éves korig nem szabad várni.Lehet a z-plasztikával nem vagyok tisztában,de akkor mi lehetet 16 éves ismerős gyereknél,nem metéltek,de valami vágást csináltak a péniszét,így lazítva a bőrőn?Én azt gondoltam ez z-plasztika volt.

2011. jún. 17. 18:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Jaaaj neem! Már megint ti? >>>X-@@@

Ti sosem okultok a hibátokból???

NEM ÉRDEKEL A MAGYARÁZKODÁSOTOK! >>:-O

FEJEZZÉTEK BE A HÜLYESÉGEK TERJESZTÉSÉT, ÉS AMIHEZ NEM ÉRTETEK NE OKOSKODJATOK ELŐZŐ! FINGOTOK NINCS MIT TERJESZTETEK (a "szerelmetes" Z-Plasztikátok által. Rajtatok sosem végeztek el ilyet, 99,9%-ban lefogadom), ÉS CSAK KÁRT OKOZTOK, közben visszazárjátok az amúgy is gátlásos kérdezőket önmagukba úgy, hogy semmi élettapasztalatok nincs, közben tizen-huszonéves fejjel okoskodtok!!!

Minden elbaxott dolog azzal kezdődik,...

"-- Azt hittem, hogy ...! :-s"

"-- Azt gondoltam, hogy...! :-s"

"-- Biztos...! :-s"

És ti már "Ált sulis" topikjai óta "csak félreértitek" a másikat, és "azt gondoljátok, hogy...!"

NEM ÉRDEKEL!!! NEM MIATTATOK VAGYOK ITT!!

Te meg az unatkozó baráti köröd lefogadom egyikőtök sem szűkületes! Nem tudjátok, milyen és hogy mit élnek meg ez a szerencsétlen srác, nemhogy a többi, akiknél hasonlóan okoskodtok! Ti egy kibaxott orvosi vizsgálat miatt szégyellősködtök, amelyen azt hiszitek, megaláztak, de ez még nem jogosít fel arra, hogy mások nevében nyilatkozzatok, és másnak is bizalmatlankodást javasoljatok a saját anyjával szemben! Le7, ti nem bíztok anyátokban, de ennél a srácnál ezt nem tudni mi a helyzet, ennek ellenére osztjátok az észt tapasztalat nélkül! Az agyatokat kéne Z-plasztikázni! Azt! >:-@

A nevemben meg te csak ne nyilatkozz, mert nem ismersz, idióta! >>:-O

Fingod nincs a bizalomról sem, sem neked, sem társaidnak, és most megint idegesítesz te is a hülye fejeddel, közben szegény kérdező azt sem tudja, mit lépjen. És csak nem veszitek észre magatokat, és nem okultatok régebbi hibáitokból!

Remélem nem találkozunk itt többé!

Nekem meg csak ne válaszolgass! Nem érdekelsz! Sem te, sem az ízetlen baráti körötök, akivel itt kontárkodtok!

=========

Kedves Kérdező!

Sajnálom, de mivel itt zavar ez a 67%-os hülyegyerek, kiléptem a topikodból, és leveszem a visszajelzéseket is. Azt javaslom, ne szégyenkezz anyud előtt és fogadd meg, amit tanácsoltam! :-)

Ha problémád van, vagy kérdésed, >>privátban tedd fel, (link jobbra lent az időkód alatt) itt nem válaszolok emiatt az idióta miatt, akinek semmi tapasztalata nincs abban, amit állít,amit javasolt "Z-plasztikáról" pedig azt sem tudja, micsoda, közben itt játssza az orvost! :-o

Üdv: EE

2011. jún. 17. 21:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha csak merev állapotban van szűkület, akkor egész biztos, hogy nincs szükség teljes körülmetélésre, így, ha egy orvos azt ajánlja, akkor mindenképpen hagyd ott, nekem tapasztalat, hogy a körülmetéltség ROSSZ. Én vissza akarom alakíttatni, ami nehéz és igazából nem is lesz soha ugyanolyan, ráadásul drága is lesz, nagyon.

Vigyázz, amennyit lehet, hagyjanak meg a fitymából!

2011. jún. 19. 17:01
 24/26 anonim ***** válasza:
A húzogató módzsernél látsz valami javulást?
2011. jún. 20. 18:50
 25/26 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy nem válaszoltma mostanában, nem volt időm gyakorikerdeseket megnézni :S bocsánat! EE felveszem veled a kapcsolatot! Amúgy eddig nem sokra jutottam a házi hozugatással a vízben :/ De még kitartok emellett!
2011. jún. 29. 15:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Az otthoni húzogatás jó pár hónapot jelent,rendszeresen,de urologus a legjobb,csak megnézi egyenlőre oda meg nem kell még kíséret sem
2011. júl. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!