Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van (szerinte...

Fitymaszűkületem van (szerintem). Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hova kéne mennem? Az SZTK-ba, vagy a kórházba? Az a helyzet, hogy még életemben nem voltam kórházban... bemegyek és ott mit csináljak? Lesz valami recepciós, aki eligazít? Mit mondjak neki, hogy urológushoz akarok menni?
2009. szept. 23. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
sztk. vigyél magaddal TAJ kártyát. lesz ilyen ablak, vagy doboz, ahol nénik ülnek, neki kell odaadnod a tajkártyád, és mondanod h az urológiára jöttél. begépelik a számod, aztán felsétálsz az urológiára és vársz. valszeg szólítani fognak majd. bemész, elmondod h mi a bajod és ennyi. (de ha nincs fitymaszűkületed, ne engedd a körülmetélést)
2009. szept. 23. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Már biztos vagyok benne, hogy fitymaszűkületem van... ha jól tudom ilyenkor vagy segít a bemetszés, vagy csak a körülmetélés marad. Remélem nekem elég csak bemetszeni... de akkor ezt az SZTK-ban csinálják meg, nem a kórházban?

És még aznap, vagy akkor csak időpontot adnak?

Ennek lesz bármilyen költsége? Ilyenkor borítékban szoktak pénzt adni az orvosnak?

Na de most először is kell csináltatnom Taj kártyát, mert már kb. 10 év elveszett. Taj kártyát hol tudok csináltatni? Csak személyi igazolvány kell hozzá, vagy születési anyakönyvi kivonat is?

2009. szept. 23. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

önkormányzatba csinálnak tajkártyát. sztem elég a zemélyi

először csak időpontot adnak a műtétre, lehet h sztkban is elvégzik.

2009. szept. 23. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebből látszik, hogy mennyire nem tudja senki, mi van....

A bemetszés ugyanis jó módszer és ha nem jó, akkor se kell teljes körülmetélést csinálni, lehet részlegesen is.

Nekem teljeset csináltak és iszonyúan undorító és fáj is... pedig több, mint két évtizede volt :(

2009. dec. 14. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! Tényleg vigyázz a fitymádra, az orvosok néha egyből le akarnák vágni az egészet, mert nekik úgy egyszerűbb!
2009. dec. 19. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja, nem kell teljes meteles, mert utana hiaba sir mar az ember!! Vannak kulturalt megoldasok...
2010. jan. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!