Hová forduljak ezzel a problémával? Szerintem relatív fitymaszűkületem van. Merevedésnél egy picit fáj ha lehúzom a fitymámat és úgy húzogatom. Tapasztalatok?
Egyébként merevedés közben le tudom húzni a fitymámat, csak ha elkezdem verni akkor fáj. :( Anyukátoknak hogy mondjátok el? "anya önkielégítés közben megfigyeltem, hogy merevedés közben fáj, hogyha verem a farkam" vagy mi? 16 éves szűz fiú vagyok!
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
huh én ezt nem értem.
esetleg ne verd a farkad hanem maszturbálj. jobbat nemtok így hirtelen
Talán valami netes dokit kérdezz szerintem. Vagy a háziorvosodat telefonon. De próbáld meg hoki elött bekrémzni hátha lazít a bőrön.
Sok szerencsét.
És úgy próbáltad, hogy nem húzod le? Úgy is lehet, és jó is.
Amúgy pl. testápoló is jó "sikosítónak".
Igen, próbáltam, hogy nem húzom le, de akkor is zavaró, hogy valószínűleg fitymaszűkületem van. Pl. a nemi élet előtt ezt mindenféleképpen kezelni kell szerintem.
Tehát akkor pl rácseppentek a makkomra pár csepp mondjuk nivea testápoló tejet, akkor elmúlik a fájdalom maszturbálás közben, miközben le van húzva a fitymám?
17:20
és ez fáj szerinted? Hallottam olyanról is, hogy elég volt krém is... Csak tudnám hol lehet olyan krémet venni. Mert szerintem ez nem olyan vészes. Mivel le tudom húzni a makkomról a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!