Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hová forduljak ezzel a problém...

Hová forduljak ezzel a problémával? Szerintem relatív fitymaszűkületem van. Merevedésnél egy picit fáj ha lehúzom a fitymámat és úgy húzogatom. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Egyébként merevedés közben le tudom húzni a fitymámat, csak ha elkezdem verni akkor fáj. :( Anyukátoknak hogy mondjátok el? "anya önkielégítés közben megfigyeltem, hogy merevedés közben fáj, hogyha verem a farkam" vagy mi? 16 éves szűz fiú vagyok!

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!

2010. szept. 30. 16:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jelentem! zuhanyzásnál bekentem a makkomat bőven nivea intim mosakodógéllel, és szerintem megoldódott a probléma. :) a szárazsággal van a baj. Tudnátok ajánlani valami olyan krémet amit nem zuhanyzáskor kell bekenni és lemosni hanem csak bekenem mondjuk reggel és nem fog kiszáradni?
2010. szept. 30. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellemes, de ki lehet bírni biztosan, pláne annak tudatában, hogy mennyivel jobb lesz a farkadnak utána.
2010. szept. 30. 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy a szárazsággal van a baj. Akkor minden férfinek (vagy legalábbis egy csomó száraz fitymabőrtípusúnak) állandóan kenni kéne a farkát... Lehetne kapni a boltokban f@szkrémet száraz bőrre... Hagyjuk már. Egy normálisan tág fitymának mindenféle síkosítás nélkül fájdalom- és problémamentesen hátra kell tudni húzódnia. Az enyém már attól magától hátrahúzódik, ha feláll a farkam. (Bár nekem sose nincs is a makkomra ráhúzva, de ha ráhúzom, és erekcióm van, magától hátrahúzódik a bőr. Sőt, sokszor még erekció nélkül is. Pedig nekem is kellett gyerekkoromban fitymatágítást csinálni.)
2010. szept. 30. 19:58
 14/21 anonim ***** válasza:

nem kell magadat körülmetéltetned

van itt egy ilyen lobbi, mindenre ezt ajálják

amire szükséged van az a síkostás

lehet venni síkosítót is, durex play, de jó a vizes alapú krém is

vagy csináld a fürdőkádban

és huzigáld szorgalmasan :) azzal is tágul

2010. okt. 1. 11:58
 15/21 anonim ***** válasza:

egész pontosan mid is fáj? mert ha a farkad, akkor túl erősen szorongatod, illetve kiszáradt és súrlódik

ez másnak is ilyen

2010. okt. 1. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:

19:58

baromság amit mondasz, arról nem beszélve, hogy szerinted amiről nem tudsz, az nincs is?

egyébként kedves kérdező, ha merev állapotban hátra tudod húzni a bőrt a makkodról, akkor NINCS fitymaszűkületed

ha száraz a makkod kenegesd testápolóval

sok helyen egyébként a szárazon maszturbálást nem is nagyon ajánlják

lásd pl. jackinworld.com

2010. okt. 1. 12:04
 17/21 A kérdező kommentje:

11:59

"kiszáradt és súrlódik" igen pont ez a baj, meg hogyha teljesen merev állapotban van és hátrahúzva elkezdek maszturbálni szárazon akkor fáj. Tehát akkor valószínűleg ezt is meglehet oldani testápolóval?

Valaki tudna mondani testápolót? Akár olyat is amit kifejezetten erre használnak?(síkosítón kívül, mert nem akarom, hogy anyukámék megtalálják)

Pl. Nivea body milk? vagy mi?

2010. okt. 1. 12:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát, ti tudjátok. 2010-ben azért ez kicsit komikus. Fitymaszűkületet testápolóval gyógyítani. Kábé, mint amikor régen semmilyen betegségnek nem tudták az okát, de mindig eret vágtak, köpölyöztek meg piócáztak az orvosok. Akár rákos volt valaki, akár gyomorfekélye, akár epeköve (amiről, persze, fingjuk se volt). Csak az 300 éve volt.
2010. okt. 4. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:

.....az viszont TRAGIKUS, ahogy az orvosok többsége ebben az országban a szűkületet "gyógyítja": csonkolással. Az már nem komikus :(

Vigyázz kedves kérdező, nehogy valami túlbuzgó sarlatán téged is megszabadítson a fitymádtól, nekem rengeteg problémát okoz a hiánya :(

2010. okt. 4. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell csonkolni, de egy rövid beavatkozással lehet tágítani. Gyerekkoromban nekem is megoldották metélés nélkül az enyhe szűkületet/letapadást: egy kötőtűszerű fémizével a bőr alá nyúltak, de nem emlékszem pontosan, lehettem vagy 3 éves.
2010. okt. 5. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!