Hová forduljak ezzel a problémával? Szerintem relatív fitymaszűkületem van. Merevedésnél egy picit fáj ha lehúzom a fitymámat és úgy húzogatom. Tapasztalatok?
Egyébként merevedés közben le tudom húzni a fitymámat, csak ha elkezdem verni akkor fáj. :( Anyukátoknak hogy mondjátok el? "anya önkielégítés közben megfigyeltem, hogy merevedés közben fáj, hogyha verem a farkam" vagy mi? 16 éves szűz fiú vagyok!
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
nem kell magadat körülmetéltetned
van itt egy ilyen lobbi, mindenre ezt ajálják
amire szükséged van az a síkostás
lehet venni síkosítót is, durex play, de jó a vizes alapú krém is
vagy csináld a fürdőkádban
és huzigáld szorgalmasan :) azzal is tágul
egész pontosan mid is fáj? mert ha a farkad, akkor túl erősen szorongatod, illetve kiszáradt és súrlódik
ez másnak is ilyen
19:58
baromság amit mondasz, arról nem beszélve, hogy szerinted amiről nem tudsz, az nincs is?
egyébként kedves kérdező, ha merev állapotban hátra tudod húzni a bőrt a makkodról, akkor NINCS fitymaszűkületed
ha száraz a makkod kenegesd testápolóval
sok helyen egyébként a szárazon maszturbálást nem is nagyon ajánlják
lásd pl. jackinworld.com
11:59
"kiszáradt és súrlódik" igen pont ez a baj, meg hogyha teljesen merev állapotban van és hátrahúzva elkezdek maszturbálni szárazon akkor fáj. Tehát akkor valószínűleg ezt is meglehet oldani testápolóval?
Valaki tudna mondani testápolót? Akár olyat is amit kifejezetten erre használnak?(síkosítón kívül, mert nem akarom, hogy anyukámék megtalálják)
Pl. Nivea body milk? vagy mi?
.....az viszont TRAGIKUS, ahogy az orvosok többsége ebben az országban a szűkületet "gyógyítja": csonkolással. Az már nem komikus :(
Vigyázz kedves kérdező, nehogy valami túlbuzgó sarlatán téged is megszabadítson a fitymádtól, nekem rengeteg problémát okoz a hiánya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!