Hová forduljak ezzel a problémával? Szerintem relatív fitymaszűkületem van. Merevedésnél egy picit fáj ha lehúzom a fitymámat és úgy húzogatom. Tapasztalatok?
Egyébként merevedés közben le tudom húzni a fitymámat, csak ha elkezdem verni akkor fáj. :( Anyukátoknak hogy mondjátok el? "anya önkielégítés közben megfigyeltem, hogy merevedés közben fáj, hogyha verem a farkam" vagy mi? 16 éves szűz fiú vagyok!
Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Hali!
"Nem feltétlenül kell csonkolni, de egy rövid beavatkozással lehet tágítani. Gyerekkoromban nekem is megoldották metélés nélkül az enyhe szűkületet/letapadást: egy kötőtűszerű fémizével a bőr alá nyúltak, de nem emlékszem pontosan, lehettem vagy 3 éves."
_ Az a 'kötőtűszerű fémizé' az egy ún. 'gombos szonda' volt, amelynek a vége le van kerekítve, pont azért, hogy ne sértse a fitymát. Na, azt vezették be a fitymád és a makk közé, hogy az ottani fel nem oldódott letapadásokat... (ami nem feltétlenül egyezik a szűkülettel) ...megoldják, erre pedig a 3-4 éves életkor a legideálisabb az orvosok és a védőnők mai álláspontja szerint. Ezek szerint uis neked nem kezdték el finoman húzogatni a fitymádat addig, kedves előző, ezért is nem oldódott még fel a teljes letapadás, amelynek olyan 2-3 éves korodra már magától meg kellett volna oldódni, de folyamatosan, legkésőbb a 2. életéved betöltésétől kezdődően a szüleidnek finomat el kellett volna kezdeni finoman hátramozdítani a fitymát egy kellemes meleg pancsi után, amiután a bőr felpuhult, majd vazelinnel esetleg babakrémmel bekenni a kuki túltengően bojtos végét.
De te még a szerencsésebbek közé tartozol, van akinek pont emiatt ill. az idő előtti fitymafeltépéstől sérül meg a fitymája uebben vagy hasonló korban, ami miatt kialakul a fitymaszűkület. Nem mindenki ilyen mázlista, azt azért tudd! :-o
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!