Enyhe fitymaszükületem van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 14:35
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon zavar,és hátráltat a "munkában",akkor meg kell műtetned!
2/7 anonim válasza:
Én is ezt javaslom, mert később még egyre nagyobb problémát okozhat!
3/7 anonim válasza:
itt elmondják miről is van,és mi a teendő
4/7 anonim válasza:
Óvatosan azzal a körülmetéléssel. Én körülmetélt vagyok és póruljártam. A makk kiszárad, de azt nem tudhatja az ember, hogy neki mennyire fog kiszáradni, esetleg annyira, hogy az már gond legyen: nekem kérges, foltos, hámlik a makkom.
Egyre fehéredik, nem túl gusztusos...
Egyéb gondok is vannak, fáj....
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok körülmetélve én fitymaszükölettel születtem de kiskoromban megmütöttek és jo minden :D
Mütesd meg nem fog fájni és utána se lessz semmmi
6/7 anonim válasza:
Lehet muttetni, de elotte erdemes tagitani kenoccsel, meg ha muteni kell, akkor lehet bemetszest vegezni, esetleg plasztikat, vegso esetben pedig reszleges metelest lehet vegezni, nem kell a TELJES korulmeteles, az barbarsag, semmi tobb.
7/7 anonim válasza:
jók a válaszok. annyi a kérdésem, hogy írta az előttem lévő hozzászoló, hogy tágítsuk ki krémmel. na igen, de milyen krémmel? valami krémnevet nem írnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!