Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhe fitymaszükületem van....

Enyhe fitymaszükületem van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha nagyon zavar,és hátráltat a "munkában",akkor meg kell műtetned!
2008. aug. 5. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt javaslom, mert később még egyre nagyobb problémát okozhat!
2008. aug. 9. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

itt elmondják miről is van,és mi a teendő

[link]

2009. máj. 20. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Óvatosan azzal a körülmetéléssel. Én körülmetélt vagyok és póruljártam. A makk kiszárad, de azt nem tudhatja az ember, hogy neki mennyire fog kiszáradni, esetleg annyira, hogy az már gond legyen: nekem kérges, foltos, hámlik a makkom.

Egyre fehéredik, nem túl gusztusos...

Egyéb gondok is vannak, fáj....

2009. dec. 14. 14:23
 5/7 anonim válasza:

Én nem vagyok körülmetélve én fitymaszükölettel születtem de kiskoromban megmütöttek és jo minden :D

Mütesd meg nem fog fájni és utána se lessz semmmi

2009. dec. 29. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet muttetni, de elotte erdemes tagitani kenoccsel, meg ha muteni kell, akkor lehet bemetszest vegezni, esetleg plasztikat, vegso esetben pedig reszleges metelest lehet vegezni, nem kell a TELJES korulmeteles, az barbarsag, semmi tobb.
2010. jan. 11. 13:30
 7/7 anonim válasza:
jók a válaszok. annyi a kérdésem, hogy írta az előttem lévő hozzászoló, hogy tágítsuk ki krémmel. na igen, de milyen krémmel? valami krémnevet nem írnál?
2010. júl. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!