Amikor nem áll akkor simán fel tudom húzni a fitymát és ki is jön a mak, de amikor áll, csak a mak kb. kétharmada jön ki és ha tovább akarom húzni akkor enyhe fájdalmat érzek. Most akkor van fitymaszűkületem vagy nincs?
Figyelt kérdés
Mostanában találtam erre az oldalra és ahogy olvastam a kérdéseket, szerintem nekem is fitymaszűkületem van, de nem biztos ezért szeretnék értelmes válaszokat a kérdésemre. Na szóval amikor nem áll akkor simán fel tudom húzni a fitymát és ki is jön a mak, de amikor áll, csak a mak kb kétharmada jön ki és ha tovább akarom húzni akkor enyhe fájdalmat érzek, eröltetni nem akarom, mert ki tudja mi történne, ha erővel megrántanám. Szerintetek ez most fitymaszűkület vagy nem?2008. jún. 30. 10:21
1/4 anonim válasza:
Az elmondottak alapján fitymaszűkületed van, de célszerű lenne egy orvosnak megmutatni, mert így leírások alapján nem nagyon lehet pontosat mondani. (És NE, ismétlem NE linkelj ide fényképet a szervről!)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is akartam linket küldeni. Köszi a választ, akkor szerintem elmegyek orvoshoz, jobb letudni minnél előbb ezt a dolgot
2008. jún. 30. 11:24
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is volt, egy apró műtéttel rendbehozható.
4/4 anonim válasza:
Nem értem az ilyen fitymaszűkületes kérdéseket. Kezdetben nekem is szűk volt, de a "húzgálástól" hamar kitágult, önmagától.
Akinek ez problémát okoz, talán nem is használja a farkát? Pedig edzésben kell tartani a fegyvert, nehogy berozsdásodjon. Én naponta legalább egyszer elsütöm, akár van nő, akár nincs. Ez nálam már vagy 30 éve bevett gyakorlat, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!