16 éves vagyok, és nagyon enyhe fitymaszűkületem van, mit tegyek?
A fitymámat a makk pereme alá letudom húzni,de tovább már nem megy,és ha orálisan próbál meg egy lány kielégíteni kellemetlen is.Maszturbálni úgy szoktam,hogy a fityma végig a makkon marad,minden nap tisztítom,csak félek a műtéttől.
A műtét az a körülmetélést jelenti minden esetben?Lehet,hogy nem is fitymaszűkületem van,csak kicsi az a cucc ami összeköti a húgycsőnyílást a fitymával,urológusnál is voltam már,nem említett olyat,hogy fitymaszűkület csak ezt mondta,hogy kicsi az a cucc,nem a péniszem:D
nekem is ugyan ilyen. én is hátratudom húzni merev állapotban is de rövid a fitymafékem. énis ugy szoktam, hogy a makkon marad a fityma mivel ha hátrahúzom nemlehet :D
csak nem merek elmenni elvágatni. 18/F
a szuri fáj kb 4másodpercig de az k..vára, amugy nem para..
szerintem csináltasd meg mert aztán véletlen foggal végzik el a műtétet és nagyon vérzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!