Mit tegyek ha enyhe fitymaszűkületem van, de nem szeretném még egy ideig megműtettni, fiatal vagyok hozzá?!
Ha tudsz írni, akkor már nem vagy túl fiatal a kezeléshez!
Már egy éves kortól kezelik akinél felfedezik. Ne próbálkozz házi szerekkel, inkább látogass meg egy urológust (még akkor is, ha esetleg a szüleidre is szükség van a vizsgálathoz) később csak rosszabb lesz!
Sztem nem vagy túl fiatal hozzá, bár nemtom, hányéves vagy. A fimózist 4-7 éves kor között lehet a leghatásosabban kezelni, max. a 10. életévig, utána minél tovább vársz, annál hülyébb vagy mert annál xarabb lesz.
Olvasd el az alább topikot, ott vannak további linkek is... és először használd a keresőt legközelebb...
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Enyhe szűkületet könnyű kezelni, te olyan krémre gondolsz szerintem, amit gyulladás ellen írnak föl, arra jó, hogy a fürdés-zuhanyozás után a fölpuhult bőrt amikor húzogatja-tágítgatja az ember, akkor - vigyázva, hogy ne repedezzen be, mert az aztán hegesedéshez vezet - akkor ne legyen probléma és szépen nyúljon a bőr.
A hetekig-hónapokig tartó húzogatás (plusz még a papsajtos és egyéb módszerek) egész meglepő, jó eredményt hozhatnak, de ha nem válik be, akkor lehet kérni a dokitól, hogy csináljon egy kis bemetszést, amivel meglazítják a bőrt rajta. Csak a teljes körülmetélést kell kerülni, mert azzal megszívhatja az ember fia, én is rosszul jártam, ezért végig kell járni azokat a módszereket, amik kevésbé radikálisak: bemetszés, plasztikák, részleges metélés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!