Fitymaszűkületem van? És ha igen mit csináljak? O. o
ha a maszturbálással nincs gond, akkor nincs fitymaszűkületed sem
vagy hogy maszturbálsz
egyébként meg megoldás:
sikosítás, és sok huzigálás
ha sikosítót használsz, akkor sem tudod hátrahúzni a fitymádat mervedéskor a makkod mögé?
Hali!
Elnézést, de a 67%-os hszólót megint korrigálnom kell, mert mindig és minden topikba leírja uazt rosszul, (noha jót akar,...) és ha nem szólok, nem okul belőle:
A Z-plasztikát (Z alakban bemetszik a beszűkült bőrt egy helyen, majd a Z-betű ferde szárába lógó két kis bőrfület ennek tükörképe szerint varrják fel. Kisgyerekeknél valóban működőképes eljárás, de nem felnőttnél!
Ezt csak serdülőkor előtt végzik, utána max. keresztirányú vagy sima dorsalis (hátoldali) bemetszést, amely az előzőleg részletezett z-bemetszéssel együtt 1-1-1 fitymaplasztikai eljárás.
A bőr húzogatása fürdés közben sem mindenkinek válik be, ennek a módszernek a sikere többmindentől függ, többek közt a szűkületedtől is, a fitymabőröd anyagától ill. annak rugalmasságától, sérülékenységétől is, vmit attól egyaránt. Mennyire elszántan ill milyen módon húzogatod a fitymádat!? Az sem mind1, van-e gyulladás, ill. letapadás is!?
Tudom, most jól összezavartalak, mert az előbb javasolták, most meg óvatosságra intenek. Én amondó vagyok, hogy csináld, ha elég kitartó és elszánt vagy, de ne észnélkül,... és ha baj van, ne a szégyellőséged ÁL-ARCA mögé bújdoss el, mert az általad eddig folytatott "struccpolitika" nem fogja megoldani a fitymaszűkületedet. És ha még a féked is rövid, akkor a húzkodás fájdalmas is le7 akár.
"De eléggé szégyenlős vagyok, mert szerintem kicsi a péniszem. Anyukámnak megmutatni háát... Mi lenne ha várnék amíg 18 nem leszek, és akkor amdj egyedül elmehetnék orvohoz?"
Életed legnagyobb baklövését követ7ed el, ha megvárod, míg 18 leszel és a szűkületed olyan, hogy képes teljesen összeszűkülni!!! Anyukád viszont kisbabakorodban is ápolt, látta a fütyidet, és ha ismét megmutatnád neki, semmi nem történne. Azért gondolod, hogy ez így ciki, mert serdülsz, és a serdülők ilyenkor teljesen fejreállt módon gondolkodnak,... illogikusan. Az anyád nem a szerelmespárod, aki ilyen meg oklyan dolgokat fog csinálni a fütyiddel ha megmutatod. Az a gáz, ha ilyeneket képzelegsz, voltaképpen az egyetlen olyan személynek nem mered megmutatni magad, aki megszült téged, életet adott neked, és a mai napig gondoskodik rólad! Ezt a bizalmatlanságot mivel érdemelte ki tőled az édesanyád??? S:-O
Anyuhoz fordulni, ha baj van, nem szégyen. AZ A SZÉGYEN, HA ITT BIZALMATLANKODOL VELE SZEMBEN, ÉS KÖZBEN NEM TESZED, AMIT TENNED KÉNE! >:-O
>>>>>
"Anyu! Figyelj,... gyere üljünk le! Mondanom kell valamit!
Úgy vettem észre hogy a fitymám nem jön hátra. Utánaolvastam, és úgy gondolom, hogy fitymaszűkületem van. Erre van több megoldás is, ennek egyike a körülmetélés, amit bevállalnék, de csak akkor, ha a doki nem az egészet szedné le, hanem csak a beszűkült részt, utána húzogatni fogom, és akkor nem szűkül vissza! Ugye segítesz, hogy egy urológus megvizsgáljon, de ne vágjon le a fütyimről minden bőrt?"
<<<<<
Ha ezt így elmondod neki, mint a fia, ő hálás lesz a bizalmadért, és már csak azért is segíteni fog neked. Ellenben ha itt bizalmatlankodsz tovább, még messzebb távolodsz a saját anyádtól! Olyan az anyukád, hogy nem bíz6sz meg benne? \:-O
=~=~=~=~=~=~=~=~=
Ismerek egy mondást, amit épp ma reggel olvastam ismét el, amely sztem nagyon a te dilemmádra nagyon illik. Jegyezd meg, és szívleld is meg!
A mondás így szól:
"A SÉRÜLÉS KÉPES BEGYÓGYULNI MAGÁTÓL, DE AHHOZ ELŐBB A KELÉST KI KELL FAKASZTANI, A SEBET PEDIG KI KELL TAKARÍTANI."
=~=~=~=~=~=~=~=~=
Remélem érted a célzásomat, Pajtás! ;-)
Ne azon rágódj, hogyan add be neki, hanem állj oda elé, légy férfi, és mondd el neki, ha másként nem is, a fiaként vagy fapofával! Akkor ciki az egész, ha te ezt képzeled be, de attól még a helyzet sajnos teljesen normális, nem pedig ciki, ahogyan azt ti tinik beállítjátok! >:-o
Az alábbi topikban lévő linkek alatt a legfontosabbakat megtud6od a szűkületedről, majd alatta azok megoldásairól is olvas6sz. Ott pontosan le vannak írva a segítségeid, amikkel meg tudod oldani a problémádat, ha a házi módszer csődöt mondana. Ezt a topikot meg a most belinkeltet pedig nyugodtan mutasd meg anyudnak, ha megbízol benne.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Ha azonban tipp/tanács kell, esetleg kérdésed van, írj bátran, akár >>priviben, ha úgy glod! :-)
Üdv: EE
>... A "KICSI A PÉNISZEM" SZÖVEG meg úgy ahogy van HÜLYESÉG. 14 éves vagy, mit vársz magadtól!??? Azonkívül a természeten úgysem tudsz változtatni, kben beleőrülsz! Légy türelmes, és ne sürgesd a folyót! Folyik az magától is. Ha meg nem nő nagyobbra a fütyi, akkor is találsz olyan csajt, aki szeretni fogja. uis kis fütyik is képesek nagy meglepetésekre,... uakkor a túl nagy pénisz, amire a csajok máá azt mják... "MEEEKKORAA!! :O" sokszor elképesztő fájdalmat élnek át "döféskor", uis az a nagy farok nem fér be a vaginába, szal a kicsi bré miatt ne szomorkodj, mert hülyeségen és megváltoztat6atlan dolgon rágódsz, amitől neked tutira nem lesz jobb!
Igazam van? :-o
Anyukádnak persze hogy nyugottan elmondhatod,de az meg hül&yeség hogy mutassd meg neki,mért kellene megmutatnia,nem orvos,nem tudna segíteni.Elmondhatja nyugodtan neki,de megmutatni nem kell,ahogy vizsgálat alatt is várakozon a vizsgálórészen kívül.
Az hül&ye duma,nem kötözködésből mondom,hogy ő szült meg és kiskorodban úgy is látta,csecsemőként az egész rokonság látta szinte a fütyit,akkor ez kb. olyan nyugodtan vedd elő bármelyik előtt.De hogy kell elővenni,megmutatni.
A bizalom nem arról szól,hogy előveszed,meg szégyenlős vagy vagy sem,hanem hogy elmerd mondani mi a problémád,megbeszélni és megoldás találni rá,bár lehet én értettem fére és te is ezt akartad igazából mondani,de nem kell mutogatni neki.
Pont sok fiatal azért bizalmatlan,mert a szülők nem gondolnak arra hogy nem kell őket kellemetelen helyzetbe hozni,segíteni nem tud fizikálisan,elég ha elmegy vele,ha megbeszél mindet a gyerekkel mi legyen,azt is hogy kinnt,vagy bennt várjon,beszéljen és érdeklődjön a gyerek hogy szeretné,ne ő maga döntösön kérdezés nélkül,mert van aki képes lenne urológia vizsgálatkor,vagy lánynál nőgyógyászatikor nemtől függetlenül a 16-17 éveshez is beslatyogni,és végig nézni,nem érdekelve hogy a gyereknek milyen égő ez.Vagy sokszor ha elmond valamit akaratlanul is megbeszélik a kollegákkal.Sajnos sok ilyet tapasztaltam.
A megbeszélés,és a részletes átbeszélés mit és hogyan az lenne a lényeg.
Hát elég erősen félreértetted a mondanivalómat 67%-os, amely ráadásul nem is neked szólt! A rokonságot meg abszolút nem kellett volna idekeverned, mert ez most sehogy nem illeszkedik ide, és amit állítasz az nem biztos, hogy úgy is történt, ráadásul rossz viszonyítás.
Azt meg honnan veszed, hogy az ő anyja nem képes diszkrécióra a saját fiával kapcsolatban?
Szerintem a srác így is elég félénk, nem kéne még ezen felül is még jobban visszazárni önmagába, azzal uis nem segítesz, csak rontasz, mert újabb gátlásokat ébresztesz benne! A bizalom az anya és gyermeke között igenis fontos, és amíg nem tudunk róla semmit, addig nem kéne csak úgy mondvacsinálva spekulálgatni. Döntse el ő, milyennek ismeri őt, ennek elbírálása és újabb bogarak a fülbe ültetése vele kapcsolatban nem a mi dolgunk! Azt is döntse el, hogy meg akarja-e neki mutatni, ha az anyja rákérdez, mert mjuk bármi okból is nem vili neki, mi a probléma!? Ebbe mi ne szóljunk bele, és ne befolyásoljuk a kérdezőt SEMMILYEN irányba!
Az meg hogy neccesnek érzi a saját anyjának megmutatni, ill. ilyen marhaságokat képzeleg, az azért van, mert a társai ill. a média meg a bulvársajtó mindenféle baromsággal eteti a mai gyerekeket, így nem is csoda, hogy a serdülők zöme hülyeségeket feltételez a saját anyjáról. Mi történne, ha ő megnézné? SEMMI! Vagy szted pont azon röhögne, hogy a saját gyerekének milyen pici, esetleg azzal még dicsekedne is kolléganőinek??? Esetleg urambocsáá "rácuppan"??? Egy törődő anyáról se tudok, aki ilyeneket tett volna a saját gyerekével kapcsolatban, a gyerek uis vmilyen szinten a szülőt is minősíti az emberek bizonyos része is ezt vallja. Vagyis akkor "a saját szégyenével"... (amit ő szégyennek érezne akkor is, ha arról senki nem te7 a genetikán kívül) ...dicsekedne??? Ugyanmáár! >:-\
A "ciki" szó meg egy -- főleg a divatvilág által "elnépszerűsített" --mondvacsinált kifogás, hogy magyarázzák vmivel a "nem akarást/nem tetszést". Ennek az ellentettje a "menő" szó, amit helytelenül általánosítva használnak, voltaképpen ha vmi vkinek jól áll, az CSAK RÁ nézve menő, a msáik számára már nem is biztos.
A problémádra vetítve kedves Kérdező akkor ciki a dolog, ha te ezt annak veszed. Szerintünk, és a normális világ szerint a fitymaszűkület nem ciki, viszont egy rendellenes állapot, amit ha gondot okoz, akkor mielőbb kezelni szükségeltetik! Ha odaállsz anyud elé, és elmondod neki akár fapofával, vagy mivel kétségbe vagy esve, ELPANASZOLOD NEKI, hogy baj van, ő nem ezen a marhaságon fog rágódni, hogy milyen ciki, hanem segíteni fog, ami a te számodra némiképp még ismeretlen, hogyan is fognak neked segítséget kapni, illetve fognak-e egyáltalán? A félelmed másik részét az ismeretlen jövőtől való félelem teszi ki, mert nem tudod, ha bevállalod, mi fog veled akkor történni, és az MENNYIRE FOG FÁJNI egyáltalán neked!? S:-?
Tavaly ilyentájt volt egy 15 éves srác, akinek egy ritka fajta péniszgörbülete volt. Annyira szégyellte magát miatta, hogy nem merte az arcát sem felvállalni. Később SkyPE-on viszont sikerült meggyőznöm, hogy azt, hogy ez a görbület "ciki" ezt csak ő gondolja így, ezek után könnyebben állt rá a verbális beszélgetésre, ill. könnyebben is mutatta meg az arcát utána. Neki ez adta a kezdő lépést arra, hogy elmondja anyjának a problémát, majd megmutassa neki, ha szükséges.
(Hozzáteszem, szüleiben végtelenül rendes, összetartó személyiségeket ismertem meg, akik végtelenül szeretik és támogatják gyermekeiket, a srácnak pedig semmi oka nem lett volna a velük szembeni bizalmatlankodásra, ha nincs az a félelme, amelyet beképzelt magának, de a szüleire vetítette ki.)
A srácot később megműtötték, alatta pedig elsősorban a szülei segítségével tudtam érdeklődni hogylétéről, amíg ő a kórházban tartózkodott. Utólag nem bánta meg, hogy hallgatott rám, és felülkerekedett a ciki szavas sztereotíp, valóságot nem tartalmazó félelmén. :-)
Uerre bíztatlak kedves Kérdező! :-o
Ne azzal foglalkozz, hogy ciki vagy sem, meg, hogy hogyan tálald ezt anyukád előtt, hanem LÉPJ TOVÁBB! ÁLLJ ODA ELÉ, ÉS MONDD EL. SEGÍTSÉGET KÉRNI VALAKITŐL, főleg ha őt szereted is, meg elvileg bízol is benne... SOHASEM SZÉGYEN, FŐLEG NEM CIKI!!!
A mellékelt linkben feltüntetett linkek alatt pedig pontos tájékoztatást találsz, hogyan old6játok meg a problémát. Z-plasztikát csak kisgyerekkorban végeznek, tehát azt felejtsd is el, ellenben vannak más megoldások is, tágítani pedig csak szakszerűen szabad. Ha vmit nem tudsz/nem értesz, esetleg kérdésed van, amiről azt glod, ciki lenne itt megírni, akkor megír6od azt >>priviben is.
Egyelőre ennyit tudtam segíteni itt.
Fel a Fejjel, Pajtás ... van megoldás! ;-)
De csak annak sikerül7, aki MER! ;-D
EE!
Bocs,féreértettük egymást én nem írtam a szülői perverzióraól,vagy arról elmesélné a kollegáinak mekkora a gyerek nemiszerve,vagy méregetné a gyereket,nem szülőként nézne rá,semmi ilyenre nem utaltam,de hidd el nálunk simán au megy,tudom kinek a gyerekének volt kiskorában szükülete,kinek a lányának mikor jött meg a havija,mikor nőtt a melle.Megdumálják és nem rosszindulatból,hanem megosztják a tapasztalataikat,de nagyon kellemetelen tud ez a gyereknek lenni,úgy vannak valakivel meg akarják beszélni sokszor a próblémáikat,gondjaikat a szülők,vagy észrevételeiket,vagy tanácsot adni a másiknak,hogy ők amikor a gyerek ennyi idős volt akkor náluk hogyan zajlódtak a dolgok és nem gondolnak arra hogy ez kellemetlen tud lenni a gyereknek,ha az megtudja.Én erre gondoltam.És ez igaz,főleg az anyukák csinálják.
De itt nem a srác szüléjőre gondoltam,csak neked akartam leírni mért biztalmatlanok sokszor a fiatalok.Eleve egy ennyi idős gyereknél nem fog mások előtt erről beszélni,mert nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni a gyereket.
sokszor ilyenekből adódnak próblémák,nem tudják elfogani,nem gondolkodnak sokan el azon,hogy egy kamasz nem igazán szeretné azt hogy az ő egészségügyi,vagy fejlettségi állapotáról más is tudjon.A szülő meg sokszor megbeszéli a barátjaival,kollegáival.
De nem feltétleztem ezt a srác édesanyáról.DE eleve leírta hogy nem is szeretné elővenni,megmutatni az anyájnak.
És te írtad mutassa meg az anyájának,én erre írtam ez szükségtelen,mért kellene,meg te írta hisz ő szülte,kicsiként ő látta a fütykösét(azért megjegyezném egy babát látni meztelenül és egy kamaszt elég nagy különbéség),erre reagáltam a rokonságot,hogy a rokonság is amikor igen kicsi a gyerek szokta látni pelus nélkül.
Én erre reagáltam hogy akkor mondhattad volna a rokonak is mert az is látta valószínűleg babaként a fütyköst.
Szerintem egy 14 éves gyereknél teljesen normális hogy már nem akar meztelenül mutatkozni a szülők előtt.Ha ő akarja úgyis megteszi,de utalt is rá,ezt nem szeretnél és szerintem is szükségtelen,megnézni megtudja,de semmi mást nem tud ebben fizikális módon az anyuka segíteni.
DE szerintem is fontos hogy leüljön,beszéljen vele,együtt menjenek orvoshoz,de szépen várja meg a gyereket,ne erőszakoskodjon,hanem minden úgy menjen ahogy előre ketten megbeszélték otthon,ezt értem hogy az orvoshoz amikor mennek akkor is midnent tartson be az anyuka,tehát mivel a srác szégyenlős,vizsgálatkor fáradjon ki,vagy legyen vizsgálórészen kívül..Amit ígért azt tartja be,ha ezt ígérte akkor így tegyen.
De nem a média sugallja a kamaszkori szégyenlősséget,ez így teljesen nem igaz,elve ekkor szégyenlősebbé válnak a fitalok,változik a test,van aki korábban érik,van aki meg fejlettlenebb.A média inkább magamutogatást sugall,sok félmeztelenül pózoló lány,srác,a facebook-iwiw-en is lehet a sok pózolot,vagy lányos,feminim vonású fiút látni.
De tök igazad van,beszélje meg az anyukájával,megmutatni nem kell,elég ha elmondja mi a problémája és közösen átbeszélnek mindent,együtt döntenek és mennek a megfelelő helyre.
Bocs neked is,meg a srácnak is.
Kérdező!
Valami javulást érzel?Húzogatod vagy mire jutottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!