Baj ha ilyenem van? Mit csináljak? Többi lent.
Na akkor tömören annyi a problámám hogy:
A herezacskóm (inkább csak) jobb oldalán "víz" van (elvileg vízsérv)
De csak az egyik oldalán van? Nem értem ezt
Nem zavar meg nem fáj, csak hogy ez nagyon nagy baj-e?
Nem akarok rögtön orvoshoz menni...(mert röktön műtét, meg minden ilyen szart nem akarok)
Minden értelmes választ várok...
14/F
jah, 2öt kifelejtettem:
1. a háziorvos csaka nnyit mondott rá hogyha eltűnik nem kell vele foglalkozni
2. nem mindíg van ott az a "víz", volt olyan időszak amikor nem is volt (legalábbis nem vettem észre)
a gáz az hogy a házidoki az már jópár évvel ezelött mondta hogy ez ha elmúlik akk nincsen baj, de 18 év elött ha nem zavar szerintem nem megyek dokihoz, ha majd fáj és nem bírom mert hirtelen megtömődne max lecsapolom magam :D
am nem tom, most lehetséges hogy a here állapotából látom csak így, de recsi után mindha kevesseb lenne benne :D
Hát ha nem fogysz szexelni 18éves korod előtt nem nagy probléma, persze kellemetlen. De hí úgy döntesz, hogy elmész vele urológushoz akkor csak annyit mond hogy lecsapolja meg max ír fel vmi gyógyszert de műtét nem valószínű szóval megérné elmenni.
17f
elvileg a lecsapolás nem jó jokáig
de a 18 év elötti szex mért lenne vele baj, nincsen felduzzadva anyira, csak van benne egy mennyiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!