Nembaj hogy ilyenem van? Ne foglalkozzak vele?
2011. jún. 16. 13:26
1/27 A kérdező kommentje:
ilyen variocelem van de nincs gondom vele csak kérdem hogy baj e
2011. jún. 16. 13:28
2/27 anonim válasza:
menj el vele mindenképp orvoshoz. Ezzel nem lehet szórakozni.
3/27 anonim válasza:
Hűha... ez valami visszér-elváltozás, nem?
Szerintem érdemes lenne megmutatni orvosnak (kezdetben mondd el a szüleidnek(mondjuk apukádnak), mert ahol ilyen visszér van, ott trombózis is lehet, és ki tudja, később milyen hatása lenne a nemzőképességre, ha így maradna.
4/27 A kérdező kommentje:
már ottvolt tavaly is voltam urulogusnal és minde ok
2011. jún. 16. 13:38
5/27 A kérdező kommentje:
de ez nem az én herém nekem nem ilyen nagy
2011. jún. 16. 14:11
6/27 anonim válasza:
igen, ez később meddőséget okozhat
7/27 A kérdező kommentje:
irja hogy sok férfinél van én nemakarok meddő lenni nem akarom műtetni anyukám mondja hogy nem lesz semmi apának is van meg haveromnak
2011. jún. 16. 16:26
8/27 anonim válasza:
ha az orvos azt mondta oké, akkor ok
egyébként olvastam már olyan viszérműtétről, ami annyira jól sikerült (vérzés, hereelhalás) hogy ráment a fickó golyója, úgyhogy mint minden műtétnek, ennek is van rizikója
9/27 A kérdező kommentje:
kösz a választ én ezzel a ércsomóval nemfoglalkozok nemleszek meddőő mert nincs gond orvos is mondta régen hogy no para csak az alsógatyám mert tartja a herém szószerint lóg futás közbe is
2011. jún. 16. 17:06
10/27 anonim válasza:
és mikor volt az a "régen"?
Menny el urulógushoz!
Attól még hogy régen nem volt vele baj, azóta simán kialakulhatott valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!