Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek, foglalkozzak vele?

Mit tegyek, foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés
Hali Találtam a Bal herémnél egy kis mozgó csomót ha megnyomom fáj azt olvastam hogy a daganat nem fáj...Ez igaz? Menjek orvoshoz? Vagy nem komoly?
2010. jan. 8. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az a legbiztosabb, ha orvoshoz mész.
2010. jan. 8. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
vigyázni kell ezel mert mosanába gyakori a viszértágulat a fiuk heréjébe eszt megszokták müteni azért mert egyre nagyoblesz és nem marad elég hej a gojoknak ez a betegség ha álsz jobban látható menj el urologushoz mert aszt látni kell muszáj!!! tt .zl.
2010. jan. 8. 16:51
 3/12 A kérdező kommentje:
különösebben nem fáj csak ha megnyomom és ilyenkor azt olvastam h akkor van baj...nem nagyon szeretnék orvoshoz menni:D
2010. jan. 8. 21:38
 4/12 A kérdező kommentje:
csak ha muszáj és nem vmi dagant tünete...
2010. jan. 8. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem fáj, még lehet komolyabb baj tünete is. Lehet, hogy ciki meg kellemetlen a vizsgálat, de meddig fogod tudni majd nyugtatgatni magad, hogy nincs semmi bajod? Lehet, hogy tényleg nincs. Azt is jobb megtudni, mint izgulni!
2010. jan. 8. 22:19
 6/12 anonim ***** válasza:

@ tt zl.!

Nem beoltani akarlak. Minden tiszteletem a tiéd, mert sok hasznosat írsz! Szoktam figyelni hozzászólásaidat, de a helyesírásod ==KATASZTRÓFA! Időnként annyira értelmezhetetlen, komolyan mondom, percek kellenek, hogy megértsem mit akarsz mondani. Figyelj jobban oda!

Kedves Kérdező!

A kérdező kommentje:

Az nem kívánsághangverseny, hogy szeretsz-e menni az orvoshoz vagy sem. Ha kell, vagy ha bizonytalan vagy, inkább menj el, minthogy később azzal vádold magad -- ha már kialakult a baj -- hogy nem tettél meg mindent, hogy elkerüld! A megelőzésnél nincs fontosabb! Ha felismertél egy problémát, merj szembenézni vele és azonnal oldd meg, ne várj vele, mert csak rosszabb lesz! Ha van valami, a betegségnek hiába könyörögsz, az nem lesz rád tekintettel, szóval orvoshoz menni nem szerelem kérdése...

Végy példát az alábbi esetről...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Az a kis mozgó csomó véletlenül nem a mellékhere? A bal heréden hol van? Mennyire erősen nyomogatod?

Ha netán mégsem az, akkor irány az urológus, és ne szórakozz az egészégeddel!!

Egy daganat mindig alattomos...eleinte nem fáj, némán kiépíti magát, majd miután bebiztosította helyét a szervezetedben, pusztítani kezd, akkor meg majd siralmas, álmatlan éjszakáid teszi tönkre az életedet, nem az orvosi vizsgálat!

2010. jan. 9. 03:33
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom h a mellékherém-e mert ez egy lencse nagyságú...

A mellékere mekkora? Ja és a jobb herémnél nincs!

2010. jan. 9. 08:35
 8/12 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__4..

Itt ugyanezek a tünetek és azt írják h nem komolyabb...

de lehet h orvos lesz belőle:D És nem találgatok.

2010. jan. 9. 08:39
 9/12 anonim ***** válasza:

(03:33 vagyok)

Olyan nincs, hogy a jobb herédnél nincs...

Ott is kell lennie, ott tárolódnak a spermáid, amíg fel nem pumpálod őket... Az nem lehet, hogy csak elnézted jobb oldalon?

Mondd, tinektek a semmi felvilágosítás nem volt a suliban a szexualitásról, a serdülőkorról vagy a nemi szervekről? Hány éves is vagy?

2010. jan. 9. 19:24
 10/12 A kérdező kommentje:

hali 03:33, vagy ki...

Sztem te félreértetted amit irtam mert én azt írtam h a mellékhere az sztem nem lencse nagyságú csomó és olyan csomó ha a mellékhere lenne lenne a jobb oldalon is de nincs! És nemsokára 15 leszek....

2010. jan. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!