Mit tegyek, foglalkozzak vele?
(03:33 vok ismét)
Kérdező!
Ezt írtad, ami a félreértést okozta:
"Nem tudom h a mellékherém-e mert ez egy lencse nagyságú...
A mellékere mekkora?"
Vagyis nem mondtál véleményt arról, hogy mit tartasz mellékherének, így aztán persze, hogy félreérthető volt.
Most már nem tudom, hogy képzeljem el a dolgot bevallom. Viszont van itt egy jófej srác itt a fórumon, sokaknak segít (nekem is), ő sokmindent tud, látszik a válaszaiból. Talán kérdezd meg őt priviüzenetben, hátha többre jutsz mint itt. Aláírásként mindig odateszi válaszai végére hogy "EE".
Sztem próbáld meg, vesztenivalód nincs vele...
Mindenképp menj orvoshoz! Senki nem tudhatja, hogy neked mi bajod van. Főleg nem látatlanban. Én átmentem hasonlón. Mindenképp jobb tudni, hogy mi a helyzet mekkora a baj. Ha nagy akkor is mondhatod azt, hogy te nem foglalkozol vele, nem érdekel ( bár ez buta lépés) Szóval tehetsz úgy, mintha meg se történt volna, ha neked így könnyebb - ahogy látom...
Viszont ha időben fedezik fel a bajt tudnak rajta segíteni aztán élhetsz normális életet. Szerintem ez a lehetőség sokkal jobb. Menj orvoshoz, 5-10 perc kellemetlenséget csak kibírsz, aztán nem kell vele foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!