Már kétszer volt ilyenem és úgy érzem megint kezdődik, most mi legyen?
2-szer estem bele ebbe a hányásos hasmenéses vírusba...előszőr 3 napig tartott lázzal is...műsodszor csak 1 napig vagyis inkább 1 este éjféltől hajnalig...láz nélkül...1,5 hónapra vagy inkább 2...ma megint hasmenésem volt, e nem oylan vizes...kissé érzem ,h van 1 kis hányingerem, de eddig semmi...kissé félek, de inkább könnyebbüljek meg minth egész nap ezt érezzem. azt mondják ilyenkor ne igyunk vizet mert nem jó és nem is szeretnék inni, de szőlőm ninc sitthon csak szilva ami nekem eddig bevált valamennyire, de állítólag a tea még jobb .... van itthon csalánlevél tea meg zöld tea...melyik jobb szerintetek ? ilyenkor mit kell még csinálni ?...amit orvos felírt gyógyszert attól nem lettem jobban, úgyh inkább be sem veszem, mert attól úgyis hánynék...
Köszönöm a segítségeteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!