Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy kezdődik egy tüszős...

Hogy kezdődik egy tüszős mandulagyulladás?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert mostanában elég sok embernél kijött. El akarom kerülni, amennyire lehet. És nem, nem lebetegedni akarok, nem egy dolgozatot elkerülni akaró kisiskolás vagyok.
2011. febr. 16. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Elkerülni nem igazán lehet, max ha nem mész közösségbe. A kezelése viszont egyszerű, én megeszek egy doboz jégkrémet 2 nap alatt, és harmadnapra semmi bajom. Nem kell gyógyszer, szinte élvezet lenyelni olyankor a hideg fagyit, érzem ahogy hűsíti a torkom.
2011. febr. 16. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy így kitudsz belőle lábalni. :) Ezek szerint nem mindenki szenved úgy tőle, mint 1-2 ismerősöm...
2011. febr. 16. 21:44
 3/4 anonim válasza:
Az első kommentelőnek megy: Te teljesen hülye vagy??? Itt okosítod a népet minden hülyeséggel???? Én 13 vagyok b+ és olyan kínok éltem meg vele és képzeld el fagyit is ettem rá még rosszabb lett!!!!!! Szóval ennyit rólad!
2013. jan. 1. 01:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem már jobban vagy!
2013. jan. 5. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!