Magyarországon fityma pótlassal, visszanövesztéssel foglalkozó orvos dolgozik?
Jaj meg száraz tények. Amiket te találsz ki.
Én is mondok egy száraz tenyt: a körülmetélescegy káros beavatkozás, amit be kéne tiltani, ez is egy száraz tény, és ez még igaz is!
39 Újra ezekkel az idióta hasonlataiddal. Meg az antimetéléses csonkításos hablattyal. Nevetséges...
41 Miért én találnám ki? Beszélj egy urológussal, és/vagy nézd meg az erre vonatkozó urológia statisztikákat. Az hogy te mit gondolsz, vagy mi nem tetszik/mi a véleményed, az nem változtat a valóságon.
42 Persze elkerülhető, hogyne pár hónapig nyújtogatással, meg krémezgetéssel, azt megy a nézés mikor visszaszűkül és kezdődik minden újra. Milyen pompás napi program. Ott meg lehetetlen, ahol két különböző bőrréteg találkozik. Ez nem fültágító. Halottál már a genetikáról? Azzal meg mit csinálsz akinek áll a húgy alatta, mert méter hosszú a fitymája? Beszélgess el egy ilyennel, vagy azzal akinek van valami társult betegsége, vagy hajlama és 30 napból 29ben gyulladt az egész terület a fityma miatt...Azt nem értem, hogy hangoztathatsz ekkora baromságokat, hogy mindenki inkább szenvedjen, mint metéljen, mert neked nagyon fontos az a bőrdarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!