Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magyarországon fityma pótlassa...

Magyarországon fityma pótlassal, visszanövesztéssel foglalkozó orvos dolgozik?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy teljesen nem lehet helyrehozni, de jó volna valamit csinálni, így én ránezni se szeretek, ahogy most van, azért szeretnék találni valami megoldást. Tudom, hogy sok országban van erre kezelés vagy műtéti vagy a maradék bőr nyújtása, csak kíváncsi lennék Magyarországon foglalkoznak-e vele.

nov. 26. 20:45
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
81%
18 Írtam is hogy nem a szűkületesek objektív véleményéről van szó. A metélések már kb. 30%-35% nálunk is nem szűkület miatt csináltatják (ami az elmúlt években folyamatosan növekvő tendenciát mutat), szóval nem nehéz találni olyan embert (nem 100 ból 1)... Másik dolog én miért akarnám elképzelni, hogy jobb? Csak érzem :D:D:D Pontosabban most mindent is érzek és azt is sokkal intenzívebben, nem kitalálom. Nem ezzel akarom bemagyarázni magamnak a metélésem eredményét. De látom számodra nehéz elhinni, hogy egy vastag és/vagy aránylag hosszú fityma negatív hatást is okozhat, és csökkentheti intenzítást. Amúgy meg egy magas metélésnél elég sok fityma marad 'kifordítva'. Így még belső bőr szenzitivitása is hozzátesz élvezethez...
dec. 1. 00:05
 22/45 Csupasz makk ***** válasza:
81%
Engem 12 évesen metéltek körül rendkívül súlyos fitymaszûkület miatt. A végén egyáltalán nem lehetett hátrahúzni a bõrt, ami annyira szûk volt, hogy csak cseppenként tudtam pisilni. A fitymám teljesen heges volt és be volt repedezve. Amikor a mûtét után megláttam, hogy milyen sokat levágtak a férfiasságomból, rosszul voltam a látványtól. Kamaszkoromban megcsonkítva éreztem magamat, ezért szégyenltem a vágott fütyimet. 17-18 éves koromban viszont már nem volt probléma mások elõtt zuhanyoznom, addigra megszoktam az új állapotot. 34 éve élek jó erõsen megmetszett, de egészséges pénisszel. A metélés növelte az önbizalmamat, hozzátartozik a testképemhez, így vagyok igazi férfi. Saját tapasztalatból írom, hogy rendkívül intenzív orgazmusom van a radikális metélés ellenére. Nekem csak elõnyöm származott abból, hogy körülmetéltek. Egészséges, higiénikus és szerintem esztétikus a metélt pénisz, ha az orvos figyelt az esztétikus megjelenésre. Nekem természetes, hogy teljesen szabadon van a makkom, már el sem tudnám képzelni elõbõrrel a szerszámomat. Kimondottan tetszik a fitymátlan farkam a teljesen lecsupaszított makkommal a végén és a jól látható heggel a vesszõm szárán.
dec. 1. 13:41
 23/45 anonim ***** válasza:
74%
22 Valószínűleg az nem volt önmagában 'radikális' metélés, csak épp még fejlődés elején-közben voltál, aminek általában a végeredménye faszes- magas metélés lesz felnőttként. Pont hogy ilyenkor több belső bőr felület, illetve szabad részek miatt nem csökken, hanem nő a intenzítás, tehát általad 'radikálisnak' hívott inkább növeli ezt mint hogy csökkentse. Általában radikálist pont fordítva, inkább arra szokták mondani mikor valakinek extrém alacsony metélést csinálnak, teljesen kivágják a belső bőrt ott valóban csökkenthet az intenzítás, de ez is teljesen egyedi...
dec. 1. 15:25
 24/45 A kérdező kommentje:
Jézusom kik talaltak ide...🤮
dec. 1. 16:04
 25/45 A kérdező kommentje:
21! Mert végig arrol beszélsz, hogy hű de jó,hű de jó, persze, hogy azt akarod érezni, hogy jó...csak nálad ez egy parafilia miatt van szerintem, más arra izgul, hogy mondjuk ostorral verik, te meg arra, hogy szabad a makkod.
dec. 1. 16:11
 26/45 anonim ***** válasza:
60%
25 Nagyon elvagy tévedve. Abszolút nincs metélés/szabad makk fétisem, önmagában nem érdekel, hogy szabadon van a makk. Egyrészt csak leírtam az objektív tapasztalataimat (15év bőrösen 10 szabadon) és akikkel beszéltem témában ezt erősítették, másrészt érdekelt, hogy mi ez a beteges vonzódás úgy is a fitymához, hogy már nincs metélés után és valaki azt nyújtogassa mindenféle kinzóeszközzel feleslegesen.
dec. 1. 17:43
 27/45 anonim ***** válasza:
81%

Az érző idegek a fitymafék környékén most is ott vannak. Ha valaki körül van metélve és esetleg a fitymaféket is ki- vagy átmetszették, attól még az idegek regenerálódnak és a seb környéke megint ingerelhető lesz.

A fityma maradékának hossza lényegtelen ilyen esetben már, mert ha sikerül is megnyújtanod, akkor az inkább pszichés hatás lesz, de attól még nem feltétlenül fogsz "többet" érezni. Nyilván ha túl sokat vágtak le és nagyon feszes, akkor azon enyhíthet erekcióban, de más esetben annyira nem fog megnőni, hogy a makkra visszahúzhazó legyen. A makk karimája alatt fog megrekedni vagy oda visszacsúszni. Szóval én a helyedben ezt a nyújtogatást elfelejteném, ha egyszer már körülmetéltek.

dec. 1. 18:17
 28/45 A kérdező kommentje:
26! A fityma hiánya egy természetellenes állapot. Érted vagy magyarázzam tovabb?
dec. 2. 12:15
 29/45 A kérdező kommentje:
27! Azért "furcsa mód" sokaknak visszanöveszthető úgy, hogy takarja a makoot, igaz mint írtam is több év munka.
dec. 2. 12:19
 30/45 anonim ***** válasza:
81%

28 Maradjunk annyiban hogy ez a te véleményed, más erről totálisan mást gondol, így nincs mit magyaráznod...

29 Ahogy a korábbi válaszoló is leírta, 'visszanyújthatod', de abszolút nem jelent semmit, nem lesz jobb. Ha valaki azt hiszi, az bolond, vagy nagyon unatkozik. Javaslom megnézni, hogy főleg amerikaiak, akik ezzel foglalatoskodnak a különböző felületeken, azok jellemzően unatkoznak, vagy félresikerült valami náluk korábban, vagy csak pszichésen nem bírják elviselni, hogy nincs és soha nem is volt fitymájuk, vagy tévesen abban a tudatban vannak, hogy ezzel jobb lesz bármi is náluk. A legviccesebb mikor ugyanezt nők kezdik ezeket magyarázni az ilyen csoportokban...

dec. 2. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!