Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magyarországon fityma pótlassa...

Magyarországon fityma pótlassal, visszanövesztéssel foglalkozó orvos dolgozik?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy teljesen nem lehet helyrehozni, de jó volna valamit csinálni, így én ránezni se szeretek, ahogy most van, azért szeretnék találni valami megoldást. Tudom, hogy sok országban van erre kezelés vagy műtéti vagy a maradék bőr nyújtása, csak kíváncsi lennék Magyarországon foglalkoznak-e vele.

nov. 26. 20:45
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

30! Nézd, a lábujjainkat se használjuk tudatosan semmire, mégis, ha osztanám neked az észt, hogy "tök jó, ha leamputáltatod őket, így kisebb cipő is elég" vagy valami hasonlót, azért te is furán néznél, mert most itt kb. ez megy a metélésrajongók részéről, és észre sem veszik-veszitek magatokat.

Ez meg külön tetszik, hogy te tudod, hogy milyen érzés visszanyújtva, honnan tudnád?! 🤣 Bocs de ezen konkrétan felröhögtem. Erről csak akkor érdekelne a véleményed, ha neked vissza lenne nyújtva...

dec. 2. 21:56
 32/47 anonim ***** válasza:
81%
31 Az mitől 'metélésrajongás', hogy valakinek különböző okok miatt negatívan hat a fityma életére (meglehetősen nagy arányban), így megszabadul attól? Majd utána le meri írni, hogy igen sokkal jobb lett mint volt... Bírom mikor a metélést egy amputálással hasonlítják össze. Tipikus antimetéléses bullshit a fitymafétiseseknél. Végét inkább nem kommentálom...
dec. 2. 22:56
 33/47 A kérdező kommentje:

32! Erről beszélek, hogy ilyeneket írsz, hogy meglehetősen nagy arányban negatívan hat a fityma megléte, ezért mondom, hogy te ilyen metélés fétises vagy.

Ami bem baj! Csak pont ezért tudom, hogy butasagokat írsz és nem kell komolyan venni.

dec. 3. 10:07
 34/47 anonim ***** válasza:
81%
33 Akkor egy kis valós lesújtó statisztika magyarországról, hogy lásd miért mondtam 'nagy arányban' okoz gondot és nem a levegőbe beszéltem: Nálunk a jelenleg a metéltek aránya átlagosan (felnőtt férfi) lakosságarányosan 0,7%. Ebben benn van a nem egészségügyi indokkal végzett esztétikai beavatkozások növekvő száma is. Ami európát nézve jelenleg a legrosszabb arány, néhány északi országban alacsony, de nem ennyire rossz. Korai metélések száma nem is mérhető. Sajnos a rossz arány miatt minden 3.!!! embernek egészségügyi gondja van a fitymájával (ez nem csak szűkületet jelent, hanem minden mást is pl bxo, fitymatúltengés stb). Ebből kiszámolható, hogy lakosságarányosan metélések számát tekintve 32-35% arány lenne a normális alap (csak egészségügyi). Jelenleg arról szól az egészségügy, hogy fut ezek a problémák után és konkrétan futószalagon folyamatosan metélnek. Urológusok nagy részének ideje is ezzel megy el fontosabb tevékenységek helyett. Ja és ebben a statisztikában nincsenek is benn azok az emberek akik nem mennek el orvoshoz és nem merik megcsináltatni.
dec. 3. 18:09
 35/47 A kérdező kommentje:
34! Jézusom te beteg vagy...
dec. 3. 21:43
 36/47 A kérdező kommentje:
Nem ok nélkül akarják meg az USA-ban is betiltani a peniszcsonkitast. Mert még ott is kezdenek rajönni, hogy mennyit árt.
dec. 3. 21:47
 37/47 A kérdező kommentje:
Azért azt nem gondoltam, hogy ennyi mentálisan sérültet vonz be ez a kérdés...
dec. 3. 21:50
 38/47 anonim ***** válasza:
74%

35 Látom a valóság nagyon zavar... Ezek száraz tények semmi több

36 Senki nem akar semmit betiltani, a harc azon megy, hogy különböző irányú lobbik miatt ingyen csinálják, vagy fizetős legyen és ezt fedezi -e magán biztosítás, vagy nem. Ráadásul végre európa szerte is kezdenek rájönni hogy van egészségügyi előnye és értelme.

37 Úgy néz ki nálad nincs valami rendben...

dec. 3. 23:53
 39/47 A kérdező kommentje:

38! Figyelj -mondjuk jónak mondom én is-, szerinted egy olyan ember, aki szerint a testcsonkítas normális, azt te minek neveznèd? Én betegnek...maradjunk ennyiben, jó?

Ennyi erővel vetesd ki a gyomrod is, anélkül is lehet èlni! Tényleg lehet, és akkor tuti nem lesz se gyomorral, se gyonorfekelyed! Hajrá! Menjél már holnap..

dec. 4. 00:20
 40/47 A kérdező kommentje:
*gyomorrákod
dec. 4. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!