Magyarországon fityma pótlassal, visszanövesztéssel foglalkozó orvos dolgozik?
Én se akarlak elkeseríteni, de a fitymád az nem olyan, mint pl. a fogad, amit lehet pótolni. Vissza meg nem tud nőni, nem giliszta vagy gyíkfarok...
Vagy mire gondoltál, egy másik fitymáról levesznek egy darabot és rávarrják a te pöcsödre?
Gondolom a körülmetélés lett elrontva, ezt max. korrigáltatni tudod. Keress egy magán sebészt, aki megcsinálja.
3! A bőr nyújtható, a maradék fitymából lehet -hosszú és kemény munkával- új előbőrt növeszteni. De ez egy több éves munka! Csak szakember kell hozzá.
Vagy ha valaki gyors eredményt akár, akkor bőtpótlassal lehet más testreszedről mint az égési sérülteket pl.
De a kérdésem bem ez, hanem, hogy van-e, aki Magyarországon vállal ilyet, vagy külföldön keressek!?
Igen, "foreskin restoration". De azt tobbnyire nem orvos csinalja, hanem evek alatt mindenfele kinzoeszkozzel visszanyujtjak maguknak a maradek bort, hogy reszben vagy teljesen takarja a makkot.
Elmeletileg lehet sebeszileg is csinalni peldaul boratultetest, de az azert nem nez ki valami szepen utanna. Olyankor szokas inkabb ha valami serules vagy orvosi muhiba miatt mondjuk a penisz szararol is hianyzik a bor es az egesz szerv vissza van preselve, vagy ilyesmi, nem sima korulmeteles visszacsinalasara.
Van ezen kivul a Foregen nevu szervezet akik valahogy uj fitymat akarnak noveszteni valami elegge bizarr modszerrel, inkabb nem irom le, az Interneten lehet roluk olvasni. Nem hiszem, hogy arra kaptak meg engedelyt, hogy elo emberen kiprobaljak.
8! Igen tudom, hogy nehéz visszanöveszteni, de mégis az a normális állapot, ha most valakinek levagod a lábát, és vissza lehetne növeszteni évek alatt szerinted nem vállalná?
Ez ugyanaz a helyzet szerintem.
A bőratültetes se lehet rondabb annál az undirmanynal, ami egy fityma nélküli pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!