Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magyarországon fityma pótlassa...

Magyarországon fityma pótlassal, visszanövesztéssel foglalkozó orvos dolgozik?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy teljesen nem lehet helyrehozni, de jó volna valamit csinálni, így én ránezni se szeretek, ahogy most van, azért szeretnék találni valami megoldást. Tudom, hogy sok országban van erre kezelés vagy műtéti vagy a maradék bőr nyújtása, csak kíváncsi lennék Magyarországon foglalkoznak-e vele.

ma 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Felejtsed el ezt a lehetőséget.
ma 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:
1! Ha így állnék hozzá nem kérdezném!
ma 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Én se akarlak elkeseríteni, de a fitymád az nem olyan, mint pl. a fogad, amit lehet pótolni. Vissza meg nem tud nőni, nem giliszta vagy gyíkfarok...

Vagy mire gondoltál, egy másik fitymáról levesznek egy darabot és rávarrják a te pöcsödre?

Gondolom a körülmetélés lett elrontva, ezt max. korrigáltatni tudod. Keress egy magán sebészt, aki megcsinálja.

ma 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:

3! A bőr nyújtható, a maradék fitymából lehet -hosszú és kemény munkával- új előbőrt növeszteni. De ez egy több éves munka! Csak szakember kell hozzá.

Vagy ha valaki gyors eredményt akár, akkor bőtpótlassal lehet más testreszedről mint az égési sérülteket pl.

De a kérdésem bem ez, hanem, hogy van-e, aki Magyarországon vállal ilyet, vagy külföldön keressek!?

ma 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
*bocs az elgépelésekért
ma 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!