Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Magyarországon fityma pótlassa...

Magyarországon fityma pótlassal, visszanövesztéssel foglalkozó orvos dolgozik?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy teljesen nem lehet helyrehozni, de jó volna valamit csinálni, így én ránezni se szeretek, ahogy most van, azért szeretnék találni valami megoldást. Tudom, hogy sok országban van erre kezelés vagy műtéti vagy a maradék bőr nyújtása, csak kíváncsi lennék Magyarországon foglalkoznak-e vele.

nov. 26. 20:45
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

10! Akkor tanulj egy kis biológiát! Ha szerinted baromság, akkor a sebgyogyulás is "baromság".

Mondjuk abban lesz jobb, hogy nincs ott csupaszon, nem fáj, nem sebesedik. A fitymának szerepe van! Nem ok nélkül van ott.

Nincs erzetkülönnseg, édes jó Istenem, ilyet is csak olyan barom mond, aki szerint mondjuk egy műláb olyan mint az igazi.

nov. 28. 18:49
 12/45 anonim ***** válasza:
81%

11 Te nagyon elvagy tájolva ha ezeket gondolod...

->Honnan veszed, hogy ha nincs fityma fáj és sebesedik? Mitől is? Ezt ki mondta neked? Orbitális nagy baromság. Igen szerepe VOLT az őserdőben, de tudtommal már évezredek óta nem ott élünk.

->Fitymától milyen érzetkülönbséged vagy degradációd van? Beszélgess néhány metélttel kinek felnőttkorban csinálták, nem szűkületük volt és nem szúrták el és így van objektív összehasonlítási alapjuk. Meg fogsz lepődni. Fityma miatt például akinek hosszú és vastag pont, hogy érzetkiesést okozhat mert minden érzékeny területet elfed... Műlábas hasonlatod meg valóban egy baromság...

nov. 29. 10:07
 13/45 A kérdező kommentje:

12! Látom abszolút nem vagy képben a témaval...csak egy példa, a makk érzéketlen! Tehát, aki körül van metélve az nem érez sibte semmit ott! Olyan nekik mintha mondjuk a sarkuhoz érne valaki. A fityma az, ami azért van, hogy erezzen -értsd. Szexuális örömszerzes, és hogy vedje a makkot. E nélkül a szex is kevésbé élvezetes.

Amúgy megki az a barom, aki önként csinkoltatja meg magát?

nov. 29. 11:15
 14/45 anonim ***** válasza:
74%
13 :D:D:D ezt nem mondod komolyan. Csak tudnám ezt a sok baromságot kitől hallottad vagy csak unatkozó troll vagy. De gondold így...
nov. 29. 11:56
 15/45 A kérdező kommentje:
14! Mondjuk beszélj olyanokkal, akik túl vannak rajta, vagy olvass ilyen beszámolókat.
nov. 29. 12:59
 16/45 anonim ***** válasza:
60%
Ha sokat verem, mindig megnyulik egy kicsit a bőr
nov. 29. 13:53
 17/45 anonim ***** válasza:
75%
15 Saját magam vagyok a példa. Elég rég túlvagyok rajt és minden intenzívebb lett...Ez hogy lehet??? Elmondom úgy, hogy a vastag és/vagy hosszú fityma is ki tud olyan területet (makk alatti árok, belső bőr, fék alatti terület) takarni ami fontos szenzitivitásban, ezáltal tompítja érzetet. Beszéltem elég sok emberrel akiket nem szűkület miatt metéltek, hanem épp túltengés, vagy esztétika miatt, tehát volt objektív összehasonlításuk. 10-ből 5-nek javult a intenzítása, 3-nak nem változott, 2-nek csökkent, de annak megvolt az oka, mert ott ultra alacsony metélést csináltattak és kivágták nekik a teljes belső bőrt, így ott kiesett egy terület.
nov. 30. 02:28
 18/45 A kérdező kommentje:

17! Csak ugye ott a torzítás, hogy 100-bol 99 körülmeteles szűkület miatt van!

Egyrészt...másrészt értsd már meg, hogy fityma nélkül nem lehet jobb az érzes, ez olyan mintha azt mondanád, hogy jobb az ízlésesen, ha kívánják a nyelved kétharmadát.

Ami játszhat nálad, hogy ebben akarsz hinni, így ezt is mondod.

nov. 30. 22:25
 19/45 A kérdező kommentje:
16! Pont ez smugy az alapja a fityma növesztesnek is, hogy kisebesedik és beforr.
nov. 30. 22:26
 20/45 A kérdező kommentje:
Mindenesetre a kérdésre nem kaptam még választ amúgy...
nov. 30. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!