Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Minek a jele ez?

Minek a jele ez?

Figyelt kérdés

Miért van az izzadásomnak fura szaga, olyan mint amikor a mosott ruhát fél napra a mosógépben felejti az ember. Ezt a szagot csak melóhelyen munka közben vettem észre. Előző mondatommal ellentétben nem konkrétan az izzadásomnak van ilyen szaga hanem amikor leizzadok akkor a ruhából jön, ha leveszem a ruhát magamon nem érzem.

Nyilván mindenki izzad, egyéb tevékenység végzésekor ha nem vagyok melóhelyen is eléggé izzadok főleg ebben a melegben viszont nem keletkezik ez a szag. Ja meg nem a hónaljamnál van ez a probléma hanem a vállaimon érzem.

aug. 17. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
A vállad izzad? Az kom gecc.
aug. 17. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Figyeld, hogy milyen ruha van rajtad, mikor ezt érzed.

Nekem volt olyan felsőm, ami, mikor elkezdett elöregedni az anyaga, vagy hogy mondjam, akkor lett ilyen. (Igazából sose jöttem rá az okára, csak arra tudtam fogni, hogy régi.)

Mikor kimostam, akkor tisztának éreztem, viszont felvéve, amint beleizzadtam egy picit, azonnal ilyen nagyon büdös mosógépes állottruha szaga lett. Nem sokszor találkoztam ezzel, de az évek alatt azért néhányszor előfordult. És nem ilyen full műszálas cuccokról beszélek, hogy rá lehetne fogni arra.

aug. 17. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Használj ruha fertőtlenítő adalékot a mosáshoz. DM saját márkás nekem bevált.
aug. 17. 11:13
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Tudom miről beszélsz, nálam ilyen akkor van, ha pl. beteg vagyok és úgy izzadok, valahogy akkor a testnedvek megváltoznak és a ruha anyagával keveredve ilyen lesz.
aug. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!