Ma megmérték a vércukromat és 0,7 volt éhgyomorra a védőnő azt mondta nagyon alacsony és háziorvoshoz kell menni, kicsit agodok hogy miért/minek a jele lehet, szerintetek?
én is egy ilyen típus vagyok.
én eleve nem megyek éhgyomorra vérvételre, mert állandó cirkusz van utána.
tinikorom óta két nutellás kenyeret megeszek előtte és fél liter kakaót megiszom hozzá.
egy óra múlva vegyenek vért, akkor tetőzik, és úgy a vércukrom eléri akár a 3-at is!
persze szokták mondani hogy igyak nyugodtan előtte cukros teát ha ennyire alacsony, és én csak mosolygok hogy oké legközelebb úgy lesz :)
Biztos, hogy rosszul mérték. Nekem is vannak gondok a cukrommal, mert állandóan alacsony, de 2,7 alá még soha nem ment és akkor már úgy kellett összekaparni. 0,7-es cukorral már kómában lennél vagy nem élnél. Az alacsony vércukorszintnek nem csak a szédülés a velejárója, hanem tartósan fennálló esetben máj, vese és agykárosodás lép fel.
Az írásod alapján még észnél vagy tehát a mérés téves volt. Előfordul.
Én egyszer 1,7-tel elájultam.
Szóval vagy elmérték, vagy irtó nagy mákod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!