Férfitársak ti is szoktátok ezt nyáron?
Figyelt kérdés
Nyáron ha nagy a hőség, akkor általában nem veszek alsógatyát, és ilyenkor a fitymàmat is hetekig hátrahúzva hordom. A makkomon időnként piros kiütések jelennek meg. Lehet összefüggés?júl. 18. 16:54
21/28 anonim válasza:
Hát én ilyenkor azt szoktam hogy se boxer se rövid nadrág, se póló. Legalábbis otthon egyedül. És egy ventillátor is fújja rá a levegőt.
22/28 anonim válasza:
Nekem évek óta hátra van húzvaa makkom mögé mindig és nem húzom vissza mert így helyes hordani.
24/28 anonim válasza:
Pedig jó ha a makk mögött van a bőr és hátrahuzva tartja az ember
25/28 anonim válasza:
És munkahelyen társaságban előhúzva tartod kilógatva a nadrágból hogy mindenki jól lássa a végén a pircinget..? 🙂
26/28 anonim válasza:
Ez csak egy fétis, és rengeteg alkalommal kérdezgeti valaki.
Nem lenne egyszerűbb körülmetéltetni magát az ilyennek? Tök fölösleges akkor a fitymája, vágassa le 'oszt jónapot! :D
27/28 anonim válasza:
Na majd elmegyek a henteshez.
Neki van húsvágó bárdja.
28/28 anonim válasza:
De buta vagy 27es, igaza van a 26osnak... szörnyen butaság, csak gondolom a műtéttől meg féltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!