Férfitársaim, ti melyik testrészeiteken borotválkoztok? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
Már elmúltam 25, de a felsőtestemen nem nő rendes szőr. Hónalj közepesen szőrös, meghagyom természetesnek. Odalent dzsungel lenne, eddig csak nyírtam, de most csupaszon is kipróbáltam, és a szőrtelen felsőtesttel jól öszeillik szerintem. Más mit kezd az intim régióval, ha eleve alig szőrös a felsőteste?2021. ápr. 19. 15:30
1/19 Dávid86 válasza:
Már csak arcon mert máshol (nem láb és kar) véglegesen eltávolítva.
2/19 anonim válasza:
Hónalj és arc. Szőrösen jobban bejött eddig mindenkinek.
3/19 anonim válasza:
Arcom borotválom csak, odalenn max nyírom.
4/19 anonim válasza:
Én jó ideje megszoktam, hogy szinte mindenütt szőrtelenítek, kivéve persze az arcomat, valamint az intim régiót, amit csak rövidre nyírok (37 leszek).
5/19 anonim válasza:
Én is elmúltam már harminc, az arcomat 3-4 naponta, hónaljamat és fanszőrzetemet 3-4 hetente borotválom simára, a felsőtestem alapból szőrtelen.
6/19 anonim válasza:
A felsorestem nekem se szoros. Honaljamat viszont egy eve meghagyom, lent meg full szoros :D
7/19 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon szőrös a testem. Nyáron a teljes felsőtestemet le szoktam borotválni,hónalj,intim résszel együtt.A lábamról csak rövidre nyírom,bár ott is szedtem már le teljesen.A lábfejemet borotválom állandóan.
8/19 anonim válasza:
Nekem közepesen szőrös a mellkasom, azt meghagyom.
Farok felett 2-3 centisre nyírom általában, golyókat borotválom.
Hónalj szintén testszőrnyíróval 2-3 centisre.
29F
9/19 anonim válasza:
Mellkasomon nincs szőr
Pénisz körül és a hónaljam is leborotválom
27F
10/19 anonim válasza:
Fakam körül,zacsit is.A hónapját,és a mellbimbó körül.45f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!